Cinsiyet değişikliği

Arkadaşlar merhaba doğumdan hemen önce cinsiyet değişir mi ?

2 Beğeni

Olabilir benim arkadaşlarımın başına geldi

2 Beğeni

Hadi ya ben ne diycem hep kız dedi doktorlarimin ikisi de ama çevremdeki herkes karnımın kız bebek degilde erkek bebek karnına benzediğini söylüyor ne kadar kız desem de herkes bana değişebileceğini söyledi annem bile

1 Beğeni

Nee doğumdan hemen önce cinsiyet değişikliği mi :fearful::fearful::fearful:

2 Beğeni

Evet öyle olabiliyormuş bunu herkes söyledi

O zaman imkanınız varsa başka doktora da gidin.

O da kötü bir şey ya.

En son şeker yükleme testi yaptırdım o zman da doktorum kız dedi ama bizimkiler çok aklımı karistirdi

Sadece göbek şekline göre kız değil erkek olacak demek doğru değil tabii. Ama için rahat etmiyorsa başka doktora gidebilirsin bir dahakine

1 Beğeni

Benim göbeğimede kız diyorlar ama erkek onla alakası yok canım

Evet bir arkadaşım o kadar testlere rağmen kız dediler 8,5 aylıkken erkek dediler bir diğer arkadaşıma doğuma kadar kız dediler doğumda erkek çıktı amcamın oğlunun çocuğuna erkek dediler doğum da kız oldu

1 Beğeni

Bunları da mı duyacaktımmmm​:rofl: bana doktor 12. Haftamdayım bugün erkek tahmin ediyorum ama bir ay sınra geldiğinde netleşir o zaman dedi. Şimdi şok oldum ya özellikle iyice büyüdüğünde her leyi ortada oluyor nasıl bilemiyor doktorlar acaba. İşinde iyi olmadıkları için mi? Bak tamam hani 4. 5. Aya kadar yanlış tahmini anlarım da 8.5 aylıkken de ne bileyim

2 Beğeni

Kız varmış öyle.bir şey ama hayırlı evlat olsun kız erkek farketmiyor ilk gebeliğim o yüzden herşeye kulak asıyorum​:joy::face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Çok şaşırıyorum böyle olaylara yaa

2 Beğeni

2 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Cinsiyet tahmini alabilir miyiz teyzeleri:)

Bende çok şaşırdım duyduğumda ama varmış

Cinsiyet degişiyor derken :flushed: sanırım doktorların yanılma olayını kasdettiniz zira bebek kızken birden erkege erkekken birden kıza dönüşmez diye düşünüyorum çünkü cinsel organların bile oluşması için belli bir zamana sürece ihtiyacı var birden bire olacak birsey degil oo ama doktorlar yanılabiliyorlar bunu duydum ve şahit olmuşluğumda var

2 Beğeni

Ben de inananıyorum :smiley:

2 Beğeni

Valla bilmiyorum ama söylediler olanda varmış yukarıda bir arkadaşinda yakınlardaki birinde olmus

Bacak arası çok belli değil gibi canim