Cinsiyet değişikliği oldu mu?

Kizlar merhaba.Bugun doktora gittim 13.haftalik olduk cinsiyete %90 kız dedi ama bağdaş kurduğu için tam net değildi. Sizler de sonrradan değişen oldu mu? Yani kız diyip erkek olan ya da tersi ?:wink:

1 Beğeni

Birçok kişide olmuş burada gördüğüm kadarıyla net olarak 16.17. haftaları bekleyin :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

@Cansu ya da kız demişlerdi erkek çıkmış :grin:

1 Beğeni

Banada kız dediler erkek çıktı canım olabiliyor özellikle ilk kız dediklerinde erkeğe dönmesi olayını çok duydum

1 Beğeni

Kaç haftalikken kız dediler acaba

1 Beğeni

11 ve 12 de kız ama bekleyin giysi almayın dedi 16 da netleştirelim dedi 16 da gittik %100 erkek saklanmış dedi

1 Beğeni

Bende tam 12 haftalıkken gittim %55 kız dedi zaten seçenek %50 %50 olunca cok emin olamadım :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Aman sağlıklı olsunlarda hiç önemli değil sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

2 Beğeni

Tabiki de önemli olan sağlıklı olması ama insan emin olmak istiyor hemen alışveriş yapmak için :cherry_blossom:

2 Beğeni

Olabilir yanılma payı :grin:

@Cansu yaşamıştı :joy:

1 Beğeni

10 ve 13. Haftada %70-80 kız dedi 16. Haftada %100 erkek oldu

3 Beğeni

Özelde mı dediler peki ? Devlete genelde yanılma oluyormuş ama. Bana da %90 kız dedi ama erkek hissediyorum hep.

2 Beğeni

kuzenimde oldu erkek dediler doğuma 2 ay kala kiz denildi herşeyi erkek bebek için ayarlanmişti ))

3 Beğeni

Mucize Anne’ye hoşgeldiniz :dancer:

Gebeliğiniz hayırlı olsun :pregnant_woman:

Siz kaç haftalıksınız ?

16 haftamda erkek dediler güvenilir bir doktordu,ama hep içimde bir korku vardı kız çıkarsa aldıklarım hepsi erkeğe ait ne yaparım ben diyordum :rofl: Çünki ben en başından kız hiss ediyordum :rofl: Ama korktuğum başıma gelmedi iyiki :joy::scream:

1 Beğeni

13 haftalik gittim ozel hastanede cinsiyetine erkege benziyor net degil dedi sizce ne olur ki merak ettim

2 Beğeni

13 haftada doğru tahmin yapıp değişmeyende var, çok sonradan bile değişene gördük. Yani 20 haftaya kadar her şey olabilir :slight_smile:

2 Beğeni

Benim bebeğim cinsiyetini 20. Haftada gösterdi

1 Beğeni

Erkek anne karnında cok mu hareketli olur

buna genelle yapılır mı bilmiyorum ama her bebek özeldir. Hareketleri de öyle olacaktır.

1 Beğeni