Kizlar merhaba.Bugun doktora gittim 13.haftalik olduk cinsiyete %90 kız dedi ama bağdaş kurduğu için tam net değildi. Sizler de sonrradan değişen oldu mu? Yani kız diyip erkek olan ya da tersi ?
Birçok kişide olmuş burada gördüğüm kadarıyla net olarak 16.17. haftaları bekleyin
@Cansu ya da kız demişlerdi erkek çıkmış
Banada kız dediler erkek çıktı canım olabiliyor özellikle ilk kız dediklerinde erkeğe dönmesi olayını çok duydum
Kaç haftalikken kız dediler acaba
11 ve 12 de kız ama bekleyin giysi almayın dedi 16 da netleştirelim dedi 16 da gittik %100 erkek saklanmış dedi
Bende tam 12 haftalıkken gittim %55 kız dedi zaten seçenek %50 %50 olunca cok emin olamadım
Aman sağlıklı olsunlarda hiç önemli değil sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Tabiki de önemli olan sağlıklı olması ama insan emin olmak istiyor hemen alışveriş yapmak için
Olabilir yanılma payı
@Cansu yaşamıştı
10 ve 13. Haftada %70-80 kız dedi 16. Haftada %100 erkek oldu
Özelde mı dediler peki ? Devlete genelde yanılma oluyormuş ama. Bana da %90 kız dedi ama erkek hissediyorum hep.
kuzenimde oldu erkek dediler doğuma 2 ay kala kiz denildi herşeyi erkek bebek için ayarlanmişti ))
Mucize Anne’ye hoşgeldiniz
Gebeliğiniz hayırlı olsun
Siz kaç haftalıksınız ?
16 haftamda erkek dediler güvenilir bir doktordu,ama hep içimde bir korku vardı kız çıkarsa aldıklarım hepsi erkeğe ait ne yaparım ben diyordum Çünki ben en başından kız hiss ediyordum Ama korktuğum başıma gelmedi iyiki
13 haftalik gittim ozel hastanede cinsiyetine erkege benziyor net degil dedi sizce ne olur ki merak ettim
13 haftada doğru tahmin yapıp değişmeyende var, çok sonradan bile değişene gördük. Yani 20 haftaya kadar her şey olabilir
Benim bebeğim cinsiyetini 20. Haftada gösterdi
Erkek anne karnında cok mu hareketli olur
buna genelle yapılır mı bilmiyorum ama her bebek özeldir. Hareketleri de öyle olacaktır.