Cinsiyet Belirleme Testi Kullanan Var Mı?

Eczanelerde satılan cinsiyet belirleme testi alsam mı almasam mi bilmiyorum kullanan var mı sonuçlar nasıl çıktı

1 Beğeni

Öyle bir test var mı ? :open_mouth:

Bilmiyordum, şaşırdım :blush:

3 Beğeni

evet yenı geldi bize de

2 Beğeni

Nasıl kullanılır ki ücreti fln ne kadar acaba

1 Beğeni

Orası öyle tabi de heyecan oluyor detaylı ultrason için başka şehire tavsiye ettiler :frowning:

1 Beğeni

Öyle bişeymi varmış ilk kez duydum, doğrumu yapıyormuş ki tahmini

2 Beğeni

ben azerbaycanda yaşıyorum bizde 15 manattı yani 250 tl fln şimdi orayı bilemem fiyat ne kadar.Ama doğruymuş 99 %

2 Beğeni

Kesin sonuç falan yazıyor nette ama bilmiyorum ki 2 bin 4 bin arası yazıyor ücreti de

1 Beğeni

Nette de 2 bin 4 bin arası yazıyor ama bilmiyorum ki

Bâya fazlaymış bizim parayla 117 AZN ediyor

1 Beğeni

Baya fazla ama bi sormak lazım belki yanlış dir

1 Beğeni

Kaç haftadan gösteriyor ki?cinsiyeti

1 Beğeni

10 13 mus galiba

2 Beğeni

Zaten 13 16 haftada ultrasonda gösteriyor cinsiyeti,bence almaya değmez. bazı anneler oluyor ki 21 haftadayım cinsiyeti bilmiyoruz diyenler ala bilir ama. Ama eğer bu alet net gösteriyorsa tabikii. O kadar parayı ona verince 2 hafta daha beklerdim cinsiyeti bilmek için. O parayla da bebişime kıyafet falan alırDım Yinede sen bilirsin canım.

1 Beğeni

19 haftalık olduk biz ama kilodan görünmüyor diyorlar bi fiyat soracağım bakalım bi denemek istiyorum

1 Beğeni

İyice araştır derim,o kadar para boşa gitmesin,bu devirde hemde. İnşallah cinsiyetini gösetrir minik​:heart_eyes::palms_up_together:.

1 Beğeni

İnşallah canım teşekkürler :rose:

2 Beğeni

Çok pahalıymış be, ben olsam almazdım, beklerdim :joy::joy:

Boşver arkadaşım, parana yazık :joy: Bebişine başka bir şey alırsın o parayla :joy::joy:

4 Beğeni

Trendyol satıyorsa üstüne gereğinden fazla ücret eklemiştir. aliekspress ile gelse daha ucuz olur. her halde bu trendyol kafayı yedi. oynayan yengece bile 3 bin diyor :rofl::rofl: bence eczanelere sor orda daha ucuz olabilir 300 500 ise ben alırdım artık paranın değeri yok ki

5 Beğeni