Eczanelerde satılan cinsiyet belirleme testi alsam mı almasam mi bilmiyorum kullanan var mı sonuçlar nasıl çıktı
Öyle bir test var mı ?
Bilmiyordum, şaşırdım
evet yenı geldi bize de
Nasıl kullanılır ki ücreti fln ne kadar acaba
Orası öyle tabi de heyecan oluyor detaylı ultrason için başka şehire tavsiye ettiler
Öyle bişeymi varmış ilk kez duydum, doğrumu yapıyormuş ki tahmini
ben azerbaycanda yaşıyorum bizde 15 manattı yani 250 tl fln şimdi orayı bilemem fiyat ne kadar.Ama doğruymuş 99 %
Kesin sonuç falan yazıyor nette ama bilmiyorum ki 2 bin 4 bin arası yazıyor ücreti de
Nette de 2 bin 4 bin arası yazıyor ama bilmiyorum ki
Bâya fazlaymış bizim parayla 117 AZN ediyor
Baya fazla ama bi sormak lazım belki yanlış dir
Kaç haftadan gösteriyor ki?cinsiyeti
10 13 mus galiba
Zaten 13 16 haftada ultrasonda gösteriyor cinsiyeti,bence almaya değmez. bazı anneler oluyor ki 21 haftadayım cinsiyeti bilmiyoruz diyenler ala bilir ama. Ama eğer bu alet net gösteriyorsa tabikii. O kadar parayı ona verince 2 hafta daha beklerdim cinsiyeti bilmek için. O parayla da bebişime kıyafet falan alırDım Yinede sen bilirsin canım.
19 haftalık olduk biz ama kilodan görünmüyor diyorlar bi fiyat soracağım bakalım bi denemek istiyorum
İyice araştır derim,o kadar para boşa gitmesin,bu devirde hemde. İnşallah cinsiyetini gösetrir minik.
İnşallah canım teşekkürler
Çok pahalıymış be, ben olsam almazdım, beklerdim
Boşver arkadaşım, parana yazık Bebişine başka bir şey alırsın o parayla
Trendyol satıyorsa üstüne gereğinden fazla ücret eklemiştir. aliekspress ile gelse daha ucuz olur. her halde bu trendyol kafayı yedi. oynayan yengece bile 3 bin diyor bence eczanelere sor orda daha ucuz olabilir 300 500 ise ben alırdım artık paranın değeri yok ki