Cinsellik özel konu

Kızlarr 8+0 haftalık gebeligim var utanırak soruyorum ama eşim ile birlikte olurken çok yanma oluyor ve birliktelikten sonra da devam ediyor başına gelen var mı ne yapmalıyım

1 Beğeni

Yani ben gebe değilim ama normal zamanda bende yaşıyorum yanmayi ben doktora sormuştum ya idrar enfeksiyonu yada ilişki esnasında kendini çok kasarsan yanma olabilir demişti

1 Beğeni

Birde doktor şey demişti ön sevisme çok önemli diye uyarmıştı benii özür dilereyek söylüyorum bunları

2 Beğeni

İlk üç ay kritik dönemdir. İlişkiye girilmemesi lazım

1 Beğeni

Rahim büyüyor diye cinsel ilişki zorlaşıyor.

İlk 3 ay bir az dikkat etmelisiniz canım.

Bende hamilelik dönemınde hep olurdu cinsel ilişki zamanı ağrı yanma

1 Beğeni

Bende özür dileyer söylüyorum , Sevişince kadında ıslaklık meydana geliyor,cinsel ilişkiyede geçildiğinde ağrı çokta hiss edilmiyor diye

1 Beğeni

Teşekkür ederim hepinize :pray:

2 Beğeni

Kayganlaştırıcı kullanabilirsiniz ve enfeksiyon olabilir doktorunuza söyleyin isterseniz ilaç veya antibiyotik tedavisi başlar

1 Beğeni

İlişkiye girmem eğer riskli bi gebelikse düşük tehlikesi varsa ilişkiye girilmemeli ama yoksa herangi bi sorun olmuyo normal ilişkiye devam ediyosunuz sadece pozisyonlara dikkat ederek

1 Beğeni

Bunlari niye ozur dileyerek soyluyorsunuz :smiley:

2 Beğeni

Canım sonuçta bunlar özel konular olduğu için herkes çekinerek söylüyor yoksa başka bir anlamı yok benim için öyle

2 Beğeni

Evet ozel ama konuya ozur dileyerek girmeyi gerektiren bi durum degil bence. Daha rahat konusulmasi gerektigini dusunuyorum. Ozel de olsa doganin, insanin bi parcasi sonucta ve hepimiz anne veya anne adayiyiz, bu cocuklari leylek getirmiyor sonucta. :smile:

6 Beğeni

Hani çocukları leylekler getirmezdi :smiling_face_with_tear:

5 Beğeni

Gün içinde de sürekli devam ediyorsa enfeksiyon olabilir ama sadece ilişkiden sonra oluyorsa kendinizi kastığınız ya da ön sevişmeyi kısa tuttuğunuzdan dolayı yeteri kadar ıslanmadığı için olabilir

Doktoruma söyledim kayganlaştırıcı önerdi sadece ve normal oldugunu söyledi hormanlar yüksek oldugu için

1 Beğeni

Sadece ilişki sonra yanma oluyor ama çok kısa bi süre duştan sonra rahatlıyor riskli bi gebeligim yok şuanlık çok şükür

1 Beğeni

O bende oluyor canım ilişki sirasında ama sonra geciyor bende idrar yolu enfeksiyonum var acaba ondan mı oluyor gebe oldugumdan kendimimi kasiyorum bilmiyorum

1 Beğeni

İdrar yolu enfeksiyonun varsa ondan olabilir canım

1 Beğeni

İdrar yolu enfeksiyonundan zaten çoçuklugumdan beri kurtulmadım ama şuan olsa bilirim çünki enfeksiyon oldugunda kısa sürmüyor devam ediyor bu sadce o an oluyor geçiyor büyük ihtimail hormanlardan

Eğer idrar yolu enfeksiyon varsa nioli yağı kullanmanı öneririm benimde başlarda çok ağrım oluyordu evet belki ön sevişme etkiside olabilir ki bİz uzatırdıkta ama yanma olurdu ne krem kullansıysam geçmedi sonra Nioli yağını keşfettm iç çamaşına bir kaç damlat sonra gör farkı bu arada koku varsa oda gidiyor vajiandaki kararmada zamanla açılıyor :wink:

1 Beğeni