Antibiyotik kullanınca geçti ama hamilelikten ötürü bir daha veremedi doktorum
Umarım bir an önce geçer ve sağlıkla gönlünüzce doya doya yaşarsınız
30+5 olduk dünden bu yana karnım sık sık sertleşmeye başladı normal mi korktum ya acile gitsemmi bişey olur mu
Karın sertleşmen varsa bir acile git çünkü doğum belirtisi
Ben de de oluyor karın sertleşmesi, 39. Haftam bitti, bebeğim bazen birden kendini semsert yapıyor . Ama ağrım siizm yok, doğum belirtisimi bu
Gittiniz mi acile nasılsınız şu an
Karın sertleşmesini doğum belirtisi olarak adlandırıyorlar.Haftanız da doğuma yakın istersen acile gidin
Gittim ama sertleşme için değil sertleşme dün çok sık oluyordu bugün normale döndü. Kullandığım fitil yanma yapti bide harekette azalma olduğu için gittim bugün acile enfeksiyon yok bitmiş dedi bebeğin hareketleride normal dedi
Çok şükür çok geçmiş olsun. Ah bu bebişler, azıcık hareketleri azalıyor nasıl korkutuyorlar bizi. Sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah. Umarım benim de yarına azalır bu sertleşmeler. Doktorum çok yoğun bir doktor. Risk almayı da hiç sevmiyor, en ufak bir şikayetle gidince bile yatış veriyor. Yatış verdiğinde de doktoru güç bela görüyoruz. O yüzden şimdi doktoru arayıp acile gitmek istemiyorum. Çünkü kesin yatış verip serum tedavisi uygulayacak. Bayram olduğu için zaten hastanede değil. Salı günü kontrolümüz var, o güne kadar normal devam edebiliriz inşallah
Çok teşekkür ederim amin inşallah. Sizinde normale döner inşallah kaç haftaliksniz
37+3 olduk, hayırlısıyla bir iki gün daha geçirebilirsek çok iyi olacak. Her şeye endişeleniyorum ben de bebek iyi midir diye. Biraz ben de rahatlayabilsem çok iyi olacak da kafamdan hep binbir tane düşünce geçiyor
Normal mi sezeryan mi gün verdimi doktor
Pazartesi için gün vermişti sezeryan olacaktı ama gece sancılarım başladı hastaneye geldik. Doktoru bekliyoruz doğuma alacak
Allah yardımcın. Olsun sağ salim kucağınıza alın ins