Cinsel ilişki zararlı mı

Kızlar 5.haftalarda gebelikte cinsel ilişkinin bir zararı var mı keseye zarar verir mi düşüğe sebep olur mu

Cinsellik ile ilgili tüm soruların cevabı burada

Sorunun kısa cevabı riskli bir gebelik söz konusu değilse zarar vermez.

Şuan 10+2 haftalık hamileyim doktor 8haftaya kadar önermiyor istersen bekleye bilirsin.Doktorunla konuş sorun yokda her şey yolundaysa zararı olmaz inşAllah

Doktor sakıncası yok derse bir zararı olmaz aksine faydalı. Düşük riski olursa önerilmez sadece. Doktoruna sorman gerekir onu da.

Doktor bize hic yasak diye bilgi vermedi ama 8.haftada iliskiden sonra kan geldi cok korktm doktor direk iliski oldu mi dedi evet dedim progestan verdi ondan sonra daha cok dikkat ettik dikkatli olmakta fayda var

Bana doktorum ilk 3ay cinsel ilişki yok demişti sonra zaten gebelikte problem yoksa cinsellik sürebiliyor eğer problem varsa da dikkat etmelisiniz

6 aylik hamileyim düşük riski vardi doktor suan yap dese de yapmam korkudan 6 aydir cinsel iliski yok kanama olur zarar verir diye korkuyoruz yapmiyoruz ki en baslarda senin daha cok kucuk doktor bana kanama olmadan bile demisti ilk 3 ay iliski yok diye

9 haftalık gebeydim ilişki sonrası kanama oldu düşük riskim oldu progesteron hap verdiler kullandım doktorum 1hafta ilişkiye girme dedi çok şükür geçti şimdi 31 haftalık gebeyim

Benimle aynı şeyi yaşamışsın ama var ya ben çok korktum kanamam oldu 9 haftalıkken 14 haftaya kadar da sürdü ondan dolayı doktorum bir hafta ilişkiyi yasakladı bana

Valla helal olsun nasıl durduruyorsunuz kocalarınızı benim eşimde anlayişsız değil ama 6 ayda çok uzun bir süre benimde ilk aylarda yasaklamıştı doktor köşe kapmaca oynuyorduk evin içinde :joy::joy::joy:

1 Beğeni

Benim esime gel diyim gelmez bir dusuk oldu simdi diyor ki dogum yapmadan dokunmam :laughing::laughing:

Bir tane düşüğüm var bundada çok korkuyoruz özellikle eşim yanaşmıyor bile :rofl:

1 Beğeni

Sağ salim alın canım inşallah kucağınıza biz yaşamadık hiç düşük o yüzden bilemiyoruz o korkuyu bilse belki benimkide öyle olurdu :joy: herhalde

Olurdu korkuyu bilmeden once yapışıp dururdu yoksa :laughing::laughing:

1 Beğeni

Konu açılmışken bende birseyelr soyleyeyim bende şu an 34+1 haftaligim benimde ilişki çok şık olmaz hafta bir anca oluyor ondan sonrada çok rahatsız oluyorum bacakalrim çok ağrıyor kasilmalarim çok oluyor bilginiz var mı acaba. Neden oluyor diye randevuma daha var o yüzden öncesi sizlere sormak istedim

25 haftalık benim çok şükür yok 3 günde bir oluyor benimde ama haftan büyüdükçe normal canım ilişki sırasında kendini kasiyorsan belki ondanda olur kanaman yoksa bir şey olmaz inşallah doğuma az kalmış zaten vücut çok değişiyor içerde neler oluyor bilmiyoruz bile bebek aşağıya baskı yapmaya başladıkça daha Zor geçiyor hamilelik

Ah bu erkekler hepsi aynı demekki :joy::joy::joy:

1 Beğeni

Aynen valla hepsi aynıdır ya ben eşime dedim keşke sen benim yerime hamile olsaydın bu arada üçüncü hamileligim

Çok şükür kanama falan yok ama sonra çok kötü oluyorum bebek çok aşağı baskı yapıyor ıkınma isteği oluyor