Çin takvimi cinsiyet tahmini

Bende tuttu hemde ikiside ilkini erkek dedi.İkinci içinde kız.Şuan kız bebiş bekliyorum​:rofl:prensesliğim sona eriyor​:rofl:

Arkadaş çin ve Rus takvimi cinsiyeti doğru çıkan var mı

Benim çin tuttu Rus takvimine bakmamıştım

Kizlar birçok uygulama görüyorum çin takvimi Rus takvimi 5+3 günlük hamileyim takvime göre bebebim erkek mis ne kadar doğru bilen varmı yada siz yaptıysanız çıktımı doğru :woman_shrugging::woman_shrugging:

Her türlü takvim bilmem ne teorileri hurafeler rüya yorumu yüzük testi hepsinde erkek cevabı aldım ama 5 gün sonra kızım doğuyor :joy::joy::joy:

Merhaba arkadaşlar uzun zaman oldu size bir şey danışmak istiyorum (kendim için değil bir arkadaşımın ricası üzerine bilginiz olsun)

Bu çin takvimini uygulayıp da tutan oldu mu?

Hamilelik hesaplamasi yapınca çıkan takvimde hangi ay hamile kalırsan o aydaki cinsiyet mi oluyor onu anlamamış birde dogum yılı bir sene büyük yazılmış kimliğe onda da çok emin değil

Bu şekilde plan çıkmış

Evet abla hangi ay hamile kalırsan o sayılıyor ama bu doğru değil yani tahmini bişey banada kız demişti bu benim oğlum olacak

1 Beğeni

Anladım canım ben hiç bilmediğim için buradan fikir alıp ekran fotoğrafi atacaktim arkadaşıma oda planlıyor bakalım hakkında hayırlısı olsun artık

Amin abla

1 Beğeni