Cildimde Döküntü Var, Neden?

Kızlar vücudumda böyle şeyler oldu iki gündür kavliyor hemde kaşıntı var neden olur sizce

En önemli sebebi hormonâl profilin değişmesidir. Hamilelik dönemindeki çoğu değişimin sebebi olan östrojen ve progesteron hormonlarındaki artış, hamilelikte pul pul dökülme şeklinde tanımlanan dökülmelere sebep olabilmektedir. Senin için araştırdım :smiling_face: sebep buymuş

Ama ben gebe değilim ki

Gebelik planliyorum sadece

Doktora gittim yağlı bir krem verdu ücretli kullandım hiç geçmedi boynumda ensemdr de çıkmış

Cildiniz çok kurumuş. Bolca nemlendirin

Yağlı Krem kullanıyorum ama derma dan losyon aldım egzama kaşıntı yara için dökülme için inşallah ise yarar

Ay inanmıyorum benimkinin aynısı :sob::sob::sob: hala da şuan böyleyim. Öncelikle çok geçmiş olsun. Elinden geldiğince deterjanı şampuan ve sabunu azalt kuzum. Ben selülit fırçası aldım, onunda kuru fırçalama yaptım tüm o beyaz deriler kalkınca temiz bir jiletle kalkan beyazlıkları yavaş yavaş temizledim. Üzerine hindistan cevizi yağı, tatlı badem yağı ve losyon sürdüm 2 gündür rahatım çok şükür. O beyazlıkları gitmeden kaşıntı da gitmiyor

Jileti duydum ama korkuyorum geri erkek tüyü gibi çıkacak diye ben göbeğime felan degdirmem hiç

Hergun duş alıyorum galiba bii müddet almamam lazım

Hindistan Cevizi yağı var bende almıştım leke için beni acayip yaktı kavurdu daha kabardı göbek kismim

Dermanda losyon aldım bakalım onu deneyeceğim

Doktora gittin mi ne dedi sana abla