Aranızda çikolata kisti olup hamile kalan var mı Dr um hamilelik çok zor deyince bana enfeksiyon yaptığından spirali çıkarttırdım biraz zaman geçti şuan 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim bu süreç nasıl ilerliyo ağrı vs zorluk çıkarıyo mu
benim bi arkadaşım vardı çikolata kisti vardı ameliyyat oldu,sonra reql olmadı,evlendi tedavi görüyor reql olmaya başladı ama onda yumurtalkları hareket etmiyordu o yüzden hamile kalamıyormuş ama şimdi iyiye gidiyor durumu tedavi işe yaradı.Bir kaç arkadaşta kisti olup hamile kaldığnı da biliyorum ve doğum sırasında da kistlerini aldırmıştı.Bence siz de öyle yapa bilrsiniz.Ama normal geçmişti hamileliği yani aynı mide bulantısı kasık ağrıları fln böyle oluyor kist oldu olmadı.İnşaAllah sizde de normal geçer ağrılarınız çok olmaz
Bende çikolata kisti vardı o yüzde ağrılarım vardı doktora gittim gebelik istiyorsan düşün zorlaşır yoksa dedi şuan hamileyim çikolata kistindeki hiçbir ağrıyı çekmiyorum
Bana da öyle denildi benim iki çocuğum var üçüncü hamileliğim bu 4,5 cm kistin boyutu 3 sene de ancak küçülür demişti ilaç tedavisi ile çocuk düşünürsem alıcaklardı bende şuan düşünmediğimden ilaç tedavisi görüyodm spirali çıkarınca hamile kalmışım meğerse inşallah çok güzel geçer bu süreç hepimiz için
İnşallah ya şu anlık sadece kasıklarda batma falan oluyo eğilip kalkarken ama bakalım ne olcak ilerleyen zamanlarda rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebiş