Arkadaşlar merhaba tüp bebek tedavisinden elimde 3 tane iğne var ihtiyacı olan varmı uygun olarqk vercem
Her tüp Bebek tedavisinde aynı iğne kullanılıyor mu bilmiyorum ama tabi önce yöneticimizin izni ve bilgisi gerek @admin sonra @tup-bebek annelerinin dikkatine
Alacak kişinin doktoru uygun görüyorsa sorun yok
Cetrodite ve oxotide zaten tüp bebekte her kadının kullandığı olgunlaşan yumurtanın çatlamaması için iğne günlük kullanılan ignelerde var tabi ama bu igneler olgunlasinca vurulmaya başlar
Çatlatma iğnesi değil, olgunlaşan yumurtaların erken çatlamasını engellemesi için kullanılıyor bu iğneler. Çatlatma iğnesi olarak Pregnyl veya Ovitrelle kullanılır. @Melek
Evet doğrudur ben yanlış biliyorum ozman @Bahar86
Cetrodite yumurta baskilayici iğne yumurtanin erken çatlamasini önlüyor .Tüp bebek yapilan hastalarda yumurta buyudukten sonra kullanilmaya baslanan bir iğne.
Bana kullandırmadı doktorum bu iğneleri…
Ben iki kere tedavi oldum ikisindede kullandırdı hatta tedavi olan hastalarda kullanıyordu her tedavi farklı demekki
Katılıyorum. Tedaviler farklı demekki 1kere opu oldum embriyolarımı dondurttum 2.denememdi isimlerini bile senden duydum estrofem, ovitralle gonal f oksapar opu öncesi transfere yakın 2,3gün predol ve bi ilaç daha kullandırdı transfer sonrası estrofem,climara ford,oksapar,pregestan dex,progestan fitil 2.dede opu öncesi dönem yoktu işte yanlızca