Çatlatma iğnesi ile hamile kalan var mı?

Merhaba kızlar çatlatma iğnesi vurundum 10 aydır bebişimiz olmuyor eşimde sperm yavaşlığı vardı oda ilaç tedavisi aldı. Bende sorun yok ama iğne vurdu doktor. Benim gibi çaylatma iğnesi vurunup hamile kalan varmı deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.:white_heart:

Yokmu arkadaşlarım cevap​:pensive:

Canim bende catlatma ignesi vurundum ama fayda etmedi bana, bende yaklaşık 10 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım. Bende sorun yoktu eşimin testosteron hormonu düşüktü üroloji doktoru ona klomen kullan dedi. Kullandığı ilk ay hamile kaldım. Neden nasil oldu bilemem ama Rabbim vaktiyle veriyor umudunu yitirme duanı eksik etme benimde duam Rabbim isteyen hakeden herkesin kucağını sağlıkla doldursun bebişlerle

1 Beğeni

Peki canım çatlatma iğnesi öncesindemi kullandı eşin klomeni. Nekadar süre sonra hamile kaldın klomenden sonra yani

Cnm bende çatlama iğnesiyle kaldım hemde ikizlere hamileyim şuan bir kız bir erkek 30+1hafta olduk Allah sanada kısmet etsin ins​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Ama tabiki her şey Allah’ın elindedir benim zaten çocugum var kendiliginden kalmıştım sonra iki sefer kaldım Gine kendiliğinden ama ilk çocuğum doğdu iki tane de 3aylik olup kalbi duruyordu hep kürtaj la aldılar ondan kalamiyordum sonra işte klomen ve çatlatma iğnesiyle şu an ikiz oldu ama ikince denemede kaldım yani önce vuruldum kalmadım bir sonraki ay Gine aynı iğneyi vuruldum kaldım şimdi 30 haftalık olduk ama hep çok korkuyorum bişey olacak diye

1 Beğeni

Ben 3 kez denedim hiç olumlu olmadı cnm inşallah sende işe yarar

1 Beğeni

Amiinn canım benim çok teşekkür ederim bu duaya çok ihtiyacım vardı:white_heart: korkma Allahın izniyle birşey olmaz dua edicem sana​:white_heart:

Yaa :pensive:Sonra nasıl hamile kaldım canım tüp bebek mi denediniz

Allah’tan umudun kesilmesin yeterki her şey zamaniyla gelirmiş

1 Beğeni

Yok canım ovulasyon testi ile takip ettim yumurtlama tarihimi buldum ve birliktelikten sonra asla kalkmadım ilk seferde nasip oldu.

1 Beğeni

MaşAllah çok sevindim benden de dualarını esirgeme çiçek kadın​:pensive::white_heart:

Allah gönlüne göre tez vakitte versin inşallah canım :palms_up_together::butterfly::four_leaf_clover:

1 Beğeni

Bende pko vardi yumurta büyütüm catlatma iğnesi yaptik ilk iğnede hamile kaldim bos gebelik oldu ama cok sukur ikinci tedavinde hamileyim kızımı bekliyorum

1 Beğeni

MaşAllah hayırla sağlıkla al kucağına aminn​:white_heart::palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Catlatma ignesi ile olmadi. Birkaç ay sonra klomen kullandi ve kullanirken o ay kaldim