Çatlak kremi

Arkadaşlar 35 haftalık gebeyim ve artık karnım çok yırtıldı o kadar yağ vs sürmeme rağmen hala da geriliyor acıyor acıyı akacak krem öneriniz var mı

Ne yaparsanız yapın eğer genetikse malesef yırtılıyor 39 haftadayım çok şükür bir tane çatlağım olmadı tamamen genetik ne annemde ne de teyzemde hiç olmamış ama yine de ben ihmal etmedim kakao yağı, lierac, bio oil gibi bir çok şey kullandım ama kullanmasaydım da olmazdı eminim çünkü dediğim gibi gebetik faktör

Teşekkür ederim benim de harita gibi oldu :face_holding_back_tears: çok sürdüm ama yine de oldu

Sağlık olsun artık inşallah bebeğimiz sağlıkla gelsin de gerisi önemli değil :smiling_face:

Herşeyin çaresi var artık üzülmeyin insanız hamile olmayanların bile ne kadar çatlağı var özellikle şuan ki kuşağın kaldı ki bizler hamileyiz. Çatlak oluşmaması şans olsa da olduğun da da bunu kötü görmemek lazım ben estetisyenim ne çatlaklar gördüm hepsinin tedavisi var bebeğiniz sağlıklı olsun yeter ki :slight_smile: Başka şeylerle sınamasın allah :folded_hands:

Amin teşekkür ederim :folded_hands: