Çatı muayenesi

Haftaya 38 haftam doktor bugün haftaya hazırlıklı gel çatı muayenesi yapalım dedi hazırlık derken temizlik açısından mi söyledi acaba yoksa başka bir şey gerekiyor mu bir de çatı muayenesini doktor mu yapıyor ebe mi nasıl oluyor can acıtıyor mu bilgisi olan cevaplayabilir mi acaba?

Beni tam 37 de yapmıştı normal kontrol günümdü yapmak istedi onuda. Doktor yaptı. Acıma anlamında 10 üzerinden 6 7 diyebilirim öyle dayanılmayacak birşey değil

1 Like

Teşekkür ederim

Kendini kasmazsan rahat bırakır san daha kolay geçer birazcık ağrısı oluyor ama o kadar abartılı değil yeterki kendini rahat bırak kasarsan ağrı da olur kanama da

2 Likes

Ya ben biraz da doktor erkek çekiniyorum da mecbur yapılacak doğumda da yaşayacağımız şeyler ama psikolojik olarak insan ister istemez ufak tefek şeyleri ne kadar istemese de kafaya takıyor çok acıtır mı çok çekinir miyim doğum başlar mi bunun sonucunda biraz zaman da daraldikca çok düşünce birikiyor kafada

İllaki çekinir sin ama kafaya takma geçici şeyler geçip gidecek inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Miden bulaniyo biraz tamamen gevsek birak onceden tercihini sun bayan doktor istiyorsan. Elbise tercih et uzerini ort. Dogum yani sonucta insandan insan cikiyo Ama son anda hormonun rahim agzini acacak Hormonunu salgiliyo. Dogumdaki olumsuz seyleri degilde Olumlu seylere odaklan.

1 Like

Normal kontroldeyken 38+2 de çatı muayenesini doktorum yaptı acı oranı bence kişiden kişiye değişiyor acı hissetmedim ben sadece utanmıştım o yüzden kendimi kasmıştım belkide stresten hissedemedim :smiling_face: her doktor kontrolünde temizlenerek gitmek daha iyi olur tabiki her an ne olacağı belli olmuyor kendinizi kasmayın yeter sonuçta işleri o gereken neyse o yapılıyor benim doktorumda erkek :innocent:

1 Like

Ben de her kontrolde mutlaka temiz gidiyorum ne olur olmaz diyerekten normalde kafaya takmadigim şeyler kendimi rahatlatmak için ama dediğiniz gibi utanma duygusu oluşur illaki

Bende bugün oldum doktorum yaptı çok korkuttular yok böyle acıyor yok iki parmak falan doktorum etrafı boşver smr testi daha acılı dedi sonrasında yaptığında ne bir acı hissettim ne bir ağrı sonrasında biraz karın ağrım oldu o kasma kendini yeterli bence

İnşallah dediğiniz gibi o an kasmam kendimi daha önce gebelik öncesi alttan muayene olmuslugum var kasmistim acı olmuştu umarım bu sefer başarırım

Yani korktuğum gibi yokmuş korkma kasma kendini yeterli emin ol o alttan kamera daha acılı

1 Like

Teşekkür ederim