Çatı muayenesi acil soru

Kızlar acil bir sorum olacak

36.Haftaya girdik ilk defa çatı muayenesi oldum ve ilk defa nst ye girdim nst’de sancılarım çok hafif çıktı hissediyor musun dedi hayır dedim ama sorun değilmiş

Asıl sorum şu ki ÇATI MUAYENESİNDEN SONRA BEN DE KAHVERENGİ AKINTI GELMEYE BAŞLADI NORMAL Mİ YOKSA SIKINTILI BİR DURUM MU?

bende ilk 35. haftada oldum sancıdan yatışım yapılmıştı, muayeneden sonra başıma gelince sordum direkt normal olduğunu söylediler içinin rahat etmesi için sende sorabilirsin

Henüz çatı muayenesi olmadım ama bildiğim kadarıyla normal lekelenme olabiliyormuş. Ama içiniz rahat etmiyorsa doktora da bir danışın tabi

Sormadım sorayım inşallah bir santim açılmam var dedi ama

Çok teşekkür ederim Bir bakacağım bugün de akşama kadar veya yarına kadar hala devam ederse ve yoğunlaşırsa o zaman kadın doğum acile giderim artık

1 Beğeni

Rica ederim doğumunuz da çok yakın Allah kolay sorunsuz doğum nasip etsin inşallah :smiling_face::folded_hands:

1 Beğeni

Merhaba

Çatı muanesinden önce kahverengi kırmızı akıntı normal sayılıyor endişe etmeyin bence tabi artar veya başka bir problem olursa doktora gidersiniz

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizlerin de inşallah doğumlarınız kolay ve sorunsuz olsun​:palms_up_together:t2:

1 Beğeni