Canım acayip ev turşusu çekiyor

Selamün Aleyküm güzel Anneler ve bayanlar son 1 aydır canım kütür kütür karışık ev turşusu çekiyor valla rüyama kadar giriyor olsada tabak tabak yesem markette var ama istediğim tadi alamıyorum​:yum::drooling_face:

1 Beğeni

Şarküterilerde ya da pazarlarda bulabilirsiniz :blush:

1 Beğeni

Domatesden,salatalıktan,lahanadan yaptım.Keşke yakın olsakta getirsem sizede​:blush::nauseated_face:

3 Beğeni

Ay sağol canım benim :smiling_face_with_three_hearts::heart::rose:

1 Beğeni

Trabzon’da bulamadim hepsi hazır kullanıyor

1 Beğeni

Valla benim de canım çekti

2 Beğeni

:smile: ağzımız sulandı dimi ayy

1 Beğeni

Ben evde yapmıştım çok güzel olmuş kornişon dan mor lahana yaptım acir turşusu yaptım çok güzeldi gidip biraz yicem :joy::joy:

2 Beğeni

Afiyet olsun. Benim içinde ye lütfen​:yum:

2 Beğeni

Kalkta kendine yap kız bi yerlerin şişer :grin:

1 Beğeni

Malzeme mi kaldı ne ile yapacam sade lahana ve havuçla olmaz kornişonlari kuramadım bulantidan her şeyden tiksinmiştim

1 Beğeni

Yakında isen ben sana yollayayim bende her çeşit turşu var turşucu dükkanı gibi olduk :sweat_smile:

1 Beğeni

Olur olur neden olmasın az bi şey yap iki günde hazır olur

Ay canım Allah razı olsun güzel yüreğine göre versin Rabbim yemiş kadar öldüm​:rose::heart:

1 Beğeni

Merkeze inersem bakarım inşallah

1 Beğeni

Kendiniz yapın 2 haftaya olur karnıbahar mor lahana havuç beyaz lahanadan hem mevsimi olan ürünler hemde nefsiniz körelir

1 Beğeni

Bunlardan yaparım dedim ama salamura kornişon olmayınca yapmak istemedim çünkü en çok onu istedim

Ay geçen oturdum 1 kg ev turşusu yedim lahana karnıbahar :upside_down_face: birde suyunu da içtim görmeniz lazımdı 40 yıl aç kalmış gibiydim.:upside_down_face::princess:

1 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Pamuk

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Aramıza hoşgeldin :tada: @Beyzanur54

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Ohh, şifa olsun bebişe ve sana :blush:

1 Beğeni