Çamaşır Deterjan önerisi?

Arkadaşlar ben bayrağıdır bingo sıvı mor olandan kullanıyorum normalde kokusu güzel beğeniyorum ama eşyalara çok az koku veriyor ve kalıcılığı fazla yok siz hangisinden memnunsunuz öneriniz var mı

1 Beğeni

ben de bingo kullanıyorum kokusu güzel ve kalıcı:roll_eyes:

2 Beğeni

Valla ben yumuşatıcısız yapamayanlardanım. Yumuşatıcı zararlı diyorlar ama ben koku takıntılı biri olduğum için kullanıyorum. Deterjan olarak Rinso’nun toz deterjanını kullanıyorum. Yumuşatıcı olarak da Yumoş’un sarı ya da pembe olanını kullanıyorum canım. Mis gibi kokuyor çamaşırlar ve uzun bir süre de gitmiyor kokusu :blush::grin:

2 Beğeni

@NURAN etrafımda kolay bulunabilen vegan deterjanlar arasında bir tek bingoyu buldum.
Bu sebepten dolayı Bingosuz yapamıyorum. Etrafımda bingo kullanan duyduğumda çok mutlu oluyorum
Bingo leke çıkarmakta da çok iyi
Eşimin dışarıda oluşturduğu lekeleri her seferinde çıkartıyor
Nar lekesini çamur çimen yağ(her türlü) lekesini hep çıkardı.
Ben de çamaşırda hoş kokuyu seviyorum. Yumuşatıcılar çok pahalı. Ben de kullanmayı bıraktım.

2 Beğeni

Ben sıvı olandan kullanmiyorum hem pahalı hemde iyi değil qaliba.ben ABC toz deterjan kullaniyorum.ne kadar çok atarsan oyle koku verir az atınca koku vermiyor

2 Beğeni

@Cansu 2 paket deterjan stoğu yaptım ben de, ikisini de Bingo toz deterjan aldım. Rinso bittiğinde deneyeceğim bakalım, umarım dediğin gibi memnun kalırım :grin:

1 Beğeni