Çam ve sakura

Çam ve sakura hastanesinde doğum yapan yada kontrole gidenler varmı

Kimse önermiyor orayı

Ben şuanda takipliyim oraya 19 haftalığım testlerimi kontrollerimi orada yaptırıyorum çok memnunum ama ne konuda önermiyorlar

Ben doğum yaptığım zaman kızımı fototerapi için yatırmıştım sonrasında kendim için kadın doğuma yönlendirmişlerdi bebeğin sarılığı benim sütüm deki bi orman kaynaklı mı yükseliyor diye kadın doğuma girmeden önce de psikolog görüşmesi olmuştu 10 soruluk bi test yapıyorsunuz cevaplarınız göre size bi kaç soru sorup psikolojiniz ne durumda onu ölçüyolar. Kapıda psikoloğa girmeden beklerken 2 kişiyle sohbet ettik ikisi de çam Sakura da doğum yapmışlar ikisi de sezeryan olmuş ama ikisi de hiç memnun değillerdi. Tabi onlar memnun değil diye hastane kötü memnun olunmicak biyer diyemem ben deneyimlemedim. Birde normal doğum yapan Bi arkadaşım oldu gebelik şekeri vardı insülin kullanıyordu kontrole gidince yatış yapıp suni sancı vermişlerdi ikinci doğumunu yapıyodu onun kızı da sarıldıktan 1 hafta kadar yattı hastanede doğumdan sonra çıkmamıştı yani hastaneden hatta çıkacağı gün eşine kızdığı için benim eşimle ben gidip alıp eve götürmüştük hastaneden. Yani o da pek memnun değildi ama doğum anında odanın içinde olması sancı çekerken annesinin yanında olması falan bir artı yani. Sizde doğum yapanlarla konuşup net Bi karar verebilirsiniz.