Rabbim gönlümdekini bana hayırlı ve sağlıklı bi şekilde nasip etsin bana iki kızım var buna 1. Haftamda kız dendi ama hep öyle hissettim bilmiyorum detaylıda değişir mi dua istiyorum hepinizden
Öncelikle Rabbim hayırlı saglıklı bir evlat eylesin sizlere ins. Sonuc ne olur bilmem ama kız olursa da kendinizi cok uzmeyin demek istedim(erkek istediginizi varsayarak) Yıllarca evlat sahibi olamayan bu yolda malını mulkunu satan insanlar var. Dogal yolla gebe kalabilmek ne kadar buyuk bir nimet bunu tefekkür edip bolca sükretmek gerek. En önemlisi saglıklı olması, özellikle hasta bebekleri gorunce insan bunu daha cok idrak ediyor. Benim abiminde üç kızı var, başta o da ucuncu erkek olsun istedi ama simdi iyi kız olmus diyor.
Tabiki önceliğim sağlıklı olsun ama hiç böyle hissedecsğimi kendim bile düşünmeDim bi boşluğa düştüm sanki
Öyle düşünmeyin lütfen rabbim gucenir saglikla kucağınıza almayı nasip etsin. Bizdede hiç kız olmuyor hep erkek bu Allah’ın taktiri. Tabi insan ikisinide tatmak istiyor ama sağlıkla gelsinler ufak bı yerinde bişe deseler canımz yanıyor sonucta
Teşekkür ederim
Rabbim hayırlı bir şekilde gonlundekini versin
Amin inşallah
Hayat garip bende dün 3. Kez oğlan annesi olacağımı öğrendim. Buna kendimi hazırlamıştım. Ama etrafındakiler çok üzüldü, acır gözle baktılar. Benim evladım ne yapabiliriz ki Allah yazmış. Sağlık olsun herşey olur. Hem 3 kız çok cazip tatlı geliyo ev bıcır bıcır olur. Rabbim hayırlısı versin.
Amin inşallah hayırlısını diledim rabbimden hep ama çok tuhaf bi his var içimde sanki detaylıda farklı çıkacak gibi hissediyorum 10 gün sonra netleşcez bakalım hayırlısı
Inşallah Rabbim dualarınızı kabul etmiştir. Sizi çok iyi anlıyorum. Kız erkek ikisi de evlat ama bi ondan bi de ondan olsun istiyo insan.
Gercekten arkadas cok guzel soylemis tebrik ederim
Amin inşallaj tabiki önceliğimiz sağlık ama oğlum olsaydı bunu da kız isterdim kızları daha çok severim çünkü ama işte gönül diğer meyveyide istiyor
Ya tabiki öyle yanlış anlamayın lütfen kız çocuklarını ben bekarlığımdan beri hep daha farklı sevmilimdir rabbim kız evlat verdi çok şükür sağlıklı iki prensesim var sadece bilmiyorym tuhaf bi his var içimde sanki erkek gibi bilmiyorum çevramden mi gördüğüm rüyalardan mı nedir anlaö veremedim ama erkek gibi hissediyorum
Ama annede hissediyor boylede bir gercek var bn ilk gunden beri hissediyordum oyle oldu cok sukur
Hayırlısıyla inşallah öyle umut ediyorum detaylıdaa değişcek sanki
Benimde aynı şekilde iki kızım var çok şükür, şuan 22 haftalık hamileyim bu bebeğimde çok şükür kız,tabi iki kız çocuğundan sonra gönül bir de erkek evlat tadmak istiyor illaki fakat herşeyin hayırlısını istemekte fayda var.
Ama tabi bende aynı şekilde ilk öğrendiğim günden beri kız hissediyordum. Cinsiyetini öğrenmeden önce iki kere rüyamda kız olduğunu gördüm, farklı sebeplerden gittiğim üç ayrı doktor kız olduğunu söyledi
Sağlıkla gelsin bebiş