Buscopan hamilelikte kulanilirmi

Doktorum bana sancım olduğu için bunu verdi ama internete yazdığım da hamilelikte kullanilmicagini söylüyor reçetesi de aynı şekilde kullanılmaz diyor bunu kullanan varmı

Bende kullanılmaz diye biliyorum ama… istersen bi eczacina yada başka bir doktora sor

Eczane teknisyeniyim. Kulllanılmaz maalesef. Sancı için bir ilaç ama gebelikte sancı için kullanılmaz .

Kullanılmaz ya ben bunu gebelikten önce enfeksiyonum falan vardı o zaman onun için vermişti ağrı kesici diye ama gebelikte kullanılmaz

Peki bı zararı plurmu 6hap içtim içinden 5aylik hamileyim

Onun için bişey diyemiycem. Keşke içmeseydiniz ama yapacak bişey yok. Her ihtimale karşı doktora gidin bence hani gebelikte kullanılmayan ilaç kullandım diye sorun. Siz kendinizi nasıl hissediyorsunuz. Bebişin hareketleri nasıl ?

Kullanılmaz diye biliyorum canım

Benim düşük riskim vardı kanamalarım falan vardı doktorum vermişti ama bunun muadilini butopan sancın olunca al demişti ben de 3 4 kere falan kullandım

1 Beğeni

Hayır ben hamilelikte bir iki tane içmiştim o zaman zararlı olduğunu bilmiyordum Çok şükür bir şey olmadı şu an Bebeğim 1ay 13 günlük ama yine de bir acile git

Siddetli öksüruğum ve gogus kafesimde acı vardı kadın doğum yazdı

Bunun içinde parol da var belki o yüzden yazmıştır ama çok rahatsız değilseniz bence kullanmayın

1 Beğeni