Burun kanaması 📌

Hayırlı akşamlar​:cherry_blossom: 6. ayımız bitti. Bugüne kadar her şey çok iyi gidiyordu. Fakat son günlerde baş dönmesi, elim ayağımın titremesi gibi sorunlarım ortaya çıktı. Ve 2 defa da burnum kanadı. Doktor randevuma daha 1 hafta var. Bu sorunları yaşayan var mı?

Burun kanaması çok sık görülüyor hamilelik döneminde fakat çok şiddetli bir kanama olmamalı.Sizde şiddetli kanamamı oldu? Ve burnunuz kanadıktan sonramı başınız dönmeye başladı?

1 Beğeni

Şiddetli değil fakat baş dönmesi çok fazla var

Tansiyonunuzu kontrol etdinizmi peki?

Hayır baktırmadım mallesef

Bir kontrol edin tansiyonunuzu.Kan azlığınızda varsa baş dönmesi çok sık görülen bir durum.Geçmiş olsun.:pray:t2:

Teşekkür ederim​:cherry_blossom:

Benimde 16 haftalık.Arada benimde az az burun kanamam oluyor.Hatta bu sabah sumkurdugumde kocaman bı kan pıhtısı geldi.Şasirdim kaldım.Benim tansiyonlarimda normal.

Hormonların etkisiyle kılcal damarların incelemesinden kaynaklanıyormuş genelde.uc kez benim de başıma geldi tansiyon problemi yaşamadım durduk yere kanıyordu sonra gecti

Bazen elim ayağım boşalıyor gibi oluyorum

Tansiyondan dolayıdır diye düşünüyorum. Burundaki kılcal damarlar gebelikte hassaslaşabiliyor da, ondan da olabilir. Yoğun kanıyorsa baş dönmeniz ondan da olabilir. Çok ayakta durmamaya çalışın. Yine de ulaşabiliyorsanız doktorunuza sormanızı tavsiye ederim :pray:

1 Beğeni

Benimde hiç burnum kanamazdı 6.ayimda kanamıştı doktoruma sordum normalmiş

1 Beğeni