Bursada güvenilir bir kadın doğum doktoru ve hastane

Şuan 9 haftalık gebeyim doktorum ziya çetin çok bilgili bir hekim ona şüphe yok ama çekirge dorukla anlaşmalı, doğum paketi yok genel olarak doruk hastanelerine güvenmiyorum medicana ve aritmiyede güvenmiyorum hemşire arkadaşlarımdan duyduğum kötü yorumlar var çok iyi bir doktorla sezeryan doğum yapmak iatiyorum doğum paketi almak istiyorum bana öneride bulunur musunuzzz

1 Beğeni

Bende araştırma aşamasındayım ama henüz bulamadım .

Şiddetle önereceğim bir doktor var Özel Aritmi Hastanesi op.dr. Deniz Şimşek. Araştırın instagramı v.s var.

@bursa-anneleri kızları yardımcı olurmusunuz.

Medikalpark ta emine emsal durusoy var benden ondan çok memnunum çok ilgili ve çok iyi biri

Ücreti nedir acaba

Muayene ücretini

Evet doğum paketi vs var mı

Evet emsal hanımı duydum perinatoloji alanında uzmanlığıda varmış şuan için aklıma en çok yatan doktorlardan biri kendisi peki sizin süreciniz nasıldı acaba biraz daha bilgi verir misiniz rica etsem

Aritmi hastanesi ile ilgili pek olumlu duyumlarda almadım ya ameliyathanelerde çalışan hemşire bir arkadaşım var çok fazla yolsuzluk ve usulsüzlük yapıldığından bahsediyordu

Oktay Altun var FSM İzmir yolu tarafında özel muayenehanesi var şuan bildiğim kadarıyla medicabil Pembe Mavi ve doruk hastaneleriyle anlasmasi var muayene ücreti en son 2000tlydi üç ay önce çok ilgili ve bilgili bir doktordur tavsiye ederim.

Ben şuan 36 haftamdayım ve çok iyi geçen sene boş gebelik yaşadım o zamanda beri bu doktora gidiyorum motivasyon olarak herşeyiyle çok iyi biri bence zaten yakınınızdan biri gibi hiç doktor hasta ilişkisi değil yani tavsiye ederim paket var hastanede ama biz almadık ilk boş gebelik yaşayınca şuan medikalde doğuma sezeryanda normal de 40 dediler

Buseyi doğuma birkaç hafta varken senin doğumunu yaptıramam masamda kalırsın dediğinden beri asla haz etmediğim bir doktor bence iyi düşün doktor konusunda

Kim bu hangi doktor

Buldunuz mu karar verdiniz mi