Kızlar merhabalar.28 haftalık hamileyim yaklaşık 2 3 aydır bulantılarım ve kusmalarım olmuyordu ama 3 4 gündür ani bulantı ve kusmalarım var. Bunu yaşayayan hamileler var mı yani normal mi. Tedirgin oldum biraz.
Benimde bulantım var kusmam yokta zaten bende hiç kusma olmadı hep öğürme bulanma durumu var bende 29 haftayım geri mi geldiler
Bende hiç yaşamadım hamileliğim boyunca 37 haftaligim 2 gündür midem bulanıyor
Farklı bişey mi yediniz benimde gecmisti tamamen sonra sucuk yiyince midem bulanirdi meger islenmis et yememek gerekirmiş sonradan ogrendim 32 haftaligim bende. Size dokunan bisey olmuş olabilir
Yarin 30 haftalik olucam. İlk aylar sadece bulantim oluyodu gecmisdi son zamanlarda kahvaltidan sonra cok bulaniyo midem bide aksam yemeginden once ve ustume bi agirlik cokuyo anlamadim.gitti duzenim falan kalmadi surekli uzaniyorum
Benim bulantı baştan beri var sadece kusma 4 aya kadar sürdü şuanda ağzımın tadı yok baştan beri ağzımın tadı yok yediğim içtiğim sonra bulantı yapıyo
27+5 günlüğüm
Su içiyorum suyun tadı yok bulgur princ yedikten sonra bulantı oluyor ağzımın tadı değişiyor ilaç yemişim gibi oluyor et den hala tiksiniyirum başkası pisirise yiyorum
Bende 27 haftalık gebeyim de arada ani bulanti tutup kusmam oluyo bence normal olabilir diye düşünüyorum
- Haftadayım hala bulantı ve kusmalarım var ilaç kullanımca geçiyor anca. Dün farklı bir doktora gittim kusmalarım psikolojik oldugunu söyledi dalga geçti resmen sinirim bozuldu neyse. Bebek büyüdükce mideye baskısı artıyor diye biliyorum yanma bulantı kusma oluyor yasayan cok arkadasm oldu.