Bulandı ne zaman geçer?

Merhabalar arkadaşlar hamilelikte kaçıncı ayda bulandı geçiyor benim ilk gebeliğim

1 Beğeni

Merhaba aramıza hoş geldin canım. Genellikle 12 - 13 haftalarda azalıp geçmeye başlar.

1 Beğeni

Normalde 12 13 den sonra azalıp geçer diyrolar ama geçmezse geçmiyor 21+5 oldum bir gram azalmadı 5. Haftada neysem hala o :sob::sob::sob:

2 Beğeni

Teşekkür ederim canım :heart:

Benim şuan 10+5 doğru düzgün yemek yiyemiyorum :grimacing:

1 Beğeni

Umarım benim gibi olmazsın geçer seninki yA

1 Beğeni

Her hamilelik kendine özeldir, genel olarak 2. Trimesterde geçiyor çoğu kişide. Sizde geçmemesindesin üzüldüm çekilecek çile değil çünkü

1 Beğeni

Hayatım karardı :grinning: zofer diye bir ilaç kullanıyorum bi o iyi geliyor oda aşırı pahalı ve bizim burda piyasade bulmak aşırı aşırı zor resmen karaborsaya düşüyor aylık bulabtı jap masrafım 2 bini buluyor :sob:

2 Beğeni

Allah yardımcımız olsun o zman :heart::grimacing:

1 Beğeni

Amiiin her ay bu sefer geçer ümidi ile başlıyorum bu gidişle doğuma kusarak gireceğim :sob::grinning:

1 Beğeni

Çok şükür ben kusmuyorum ama bulandım çok

Kusmak berbat zaten ayy ağzımdan burnumdan hele bide şey oluyor sabah wc giremeden öğürme gelirse alttan üstten gidiyor küçüğüde öğürme baskısından tutamuyorum :sob:

Bende 7haftaligim asiri bulantı yasiyorum surekli kusma öğürme. Her seyden tiksindim hicbir sey yiyemiyorum ileri derecede bulaniyor. Bulantidan uyuyamıyorum. Bazen gecmeyebiliyormus hamilelik boyunca. Umarim çabuk geçer

1 Beğeni

Hoşgeldiniz :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :pregnant_woman::ribbon:

Genelde en fazla 16. haftaya kadar sürüyor. Sonrasında rahatlanıyor

1 Beğeni

Teşekkürler hoşbuldum :smiling_face_with_three_hearts::heart: Umarım öyle olur :palms_up_together:

Umarım valla bende yakında 6. Aya gireceğim daha 1 gram azalmadı işte :sob:

1 Beğeni

Korkutuyorsunuz beni ,:pleading_face::grimacing:

1 Beğeni

Korkma korkma :grinning::grinning::grinning: yani inşallah olmaz sana dua ediyim

Ayyy İnşallah teşekkürler :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

İlk gebeliğiniz miydi :innocent: