Merhabalar arkadaşlar hamilelikte kaçıncı ayda bulandı geçiyor benim ilk gebeliğim
Merhaba aramıza hoş geldin canım. Genellikle 12 - 13 haftalarda azalıp geçmeye başlar.
Normalde 12 13 den sonra azalıp geçer diyrolar ama geçmezse geçmiyor 21+5 oldum bir gram azalmadı 5. Haftada neysem hala o
Teşekkür ederim canım
Benim şuan 10+5 doğru düzgün yemek yiyemiyorum
Umarım benim gibi olmazsın geçer seninki yA
Her hamilelik kendine özeldir, genel olarak 2. Trimesterde geçiyor çoğu kişide. Sizde geçmemesindesin üzüldüm çekilecek çile değil çünkü
Hayatım karardı zofer diye bir ilaç kullanıyorum bi o iyi geliyor oda aşırı pahalı ve bizim burda piyasade bulmak aşırı aşırı zor resmen karaborsaya düşüyor aylık bulabtı jap masrafım 2 bini buluyor
Allah yardımcımız olsun o zman
Amiiin her ay bu sefer geçer ümidi ile başlıyorum bu gidişle doğuma kusarak gireceğim
Çok şükür ben kusmuyorum ama bulandım çok
Kusmak berbat zaten ayy ağzımdan burnumdan hele bide şey oluyor sabah wc giremeden öğürme gelirse alttan üstten gidiyor küçüğüde öğürme baskısından tutamuyorum
Bende 7haftaligim asiri bulantı yasiyorum surekli kusma öğürme. Her seyden tiksindim hicbir sey yiyemiyorum ileri derecede bulaniyor. Bulantidan uyuyamıyorum. Bazen gecmeyebiliyormus hamilelik boyunca. Umarim çabuk geçer
Hoşgeldiniz Gebeliğiniz hayırlı olsun
Genelde en fazla 16. haftaya kadar sürüyor. Sonrasında rahatlanıyor
Teşekkürler hoşbuldum Umarım öyle olur
Umarım valla bende yakında 6. Aya gireceğim daha 1 gram azalmadı işte
Korkutuyorsunuz beni ,
Korkma korkma yani inşallah olmaz sana dua ediyim
Ayyy İnşallah teşekkürler
İlk gebeliğiniz miydi