Bugünün menüsü

Bugünün menüsünde ne var? Sizlerin evinde ne pişecek? Yemek yapacağım kara kara ne yapsam diye düşünüyorum :sweat_smile: canım da hiçbir şey çekmedi. Benim gibi olan varda hepimize fikir olur :smiling_face:

2 Beğeni

Lor ve Zeytinli börek yapacağız inşallah

2 Beğeni

Benim canım yeşil mercimek yemeği istedi bugün. Hayatımda ilk defa yapıcam​:sweat_smile: şu an haşlanıyorlar briaz. İnşallah beceririm​:face_with_hand_over_mouth: yanına da Makarna salata ve turşu düşündüm. Ama sadece düşünüyorum inşallah bu akşam yaparım :sweat_smile:

3 Beğeni

Dün pideli köfte yaptım. Pidesini hazır aldım. Ondan önceki gün balık vardı. Yanında brokoli salatası. Ondan önceki gün tavuk şiş ve bulgur pilavı. Belki fikir olur.

3 Beğeni

Dün karışık gözleme yapmıştım ayran eşliğinde :drooling_face::yum:

Bugün fırında patates köfte yaptım Birde Miraç beye zeytin yağli sarma sardım Tarhana çorbası ve yanına salata yoğurt :drooling_face::yum:

3 Beğeni

Oh oh maşallah siz epey donatmışsınız elinize su dökemem valla :joy:

2 Beğeni

Çok güzel görünüyorlar ellerine sağlık :heart:

2 Beğeni

Biz hastalıktan iyice halsiz düştük sabah kahvaltısıyla duruyorz patates kızartması :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Oh elinize sağlık börek çok severim

2 Beğeni

Bizim geçen günün menüsü :grinning: elinize sağlık yaparsınız canım

2 Beğeni

Şu anda benim de yemek yapanım olsaydı keşke ellerine sağlık kayınvalidenizin :smiling_face:

2 Beğeni

Valla benim de canım patates kızartması çekiyor yanına bir şey uydurursam yapıcam :sweat_smile: geçmiş olsun :pray:t2:

2 Beğeni

Elinize sağlık epeydir pideli köfte yapmamıştım aklımda bulunsun :smiling_face:

2 Beğeni

Teşekkür ederim canım evde seçici olanlar olunca herşey karışıyor Allah bana yardım etsin :blush:

2 Beğeni

Barbunya pilav var barbunya kocamdan pilav benden :smiley:

2 Beğeni

Kız hamarat elinden bi su ver içelim

2 Beğeni

Gel bacım su kurban olsun sen gel ben sana neler yaparım :smiling_face_with_three_hearts::blush:

1 Beğeni

Ben köri soslu tavuk, ve köri soslu makarna yaptım. Bir de tarhana Çorbası var

2 Beğeni

Köri soslu tavuga bayılırım uzun zamandır yapmıyordumm

1 Beğeni

Ben de çok severim Bayadır yapmıyorum. Canınız çektiyse gidin yapın çok basit zaten. Çok midem bulanıyordu ki hala var kusuyorum sabahtna beri ama bunu yaparken aşırı güzel geldi kokusu yaparken bile kaç kez tadına baktım :rofl:

2 Beğeni