Bugünün menüsünde ne var? Sizlerin evinde ne pişecek? Yemek yapacağım kara kara ne yapsam diye düşünüyorum canım da hiçbir şey çekmedi. Benim gibi olan varda hepimize fikir olur
Lor ve Zeytinli börek yapacağız inşallah
Benim canım yeşil mercimek yemeği istedi bugün. Hayatımda ilk defa yapıcam şu an haşlanıyorlar briaz. İnşallah beceririm yanına da Makarna salata ve turşu düşündüm. Ama sadece düşünüyorum inşallah bu akşam yaparım
Dün pideli köfte yaptım. Pidesini hazır aldım. Ondan önceki gün balık vardı. Yanında brokoli salatası. Ondan önceki gün tavuk şiş ve bulgur pilavı. Belki fikir olur.
Dün karışık gözleme yapmıştım ayran eşliğinde
Bugün fırında patates köfte yaptım Birde Miraç beye zeytin yağli sarma sardım Tarhana çorbası ve yanına salata yoğurt
Oh oh maşallah siz epey donatmışsınız elinize su dökemem valla
Çok güzel görünüyorlar ellerine sağlık
Biz hastalıktan iyice halsiz düştük sabah kahvaltısıyla duruyorz patates kızartması
Oh elinize sağlık börek çok severim
Bizim geçen günün menüsü elinize sağlık yaparsınız canım
Şu anda benim de yemek yapanım olsaydı keşke ellerine sağlık kayınvalidenizin
Valla benim de canım patates kızartması çekiyor yanına bir şey uydurursam yapıcam geçmiş olsun
Elinize sağlık epeydir pideli köfte yapmamıştım aklımda bulunsun
Teşekkür ederim canım evde seçici olanlar olunca herşey karışıyor Allah bana yardım etsin
Barbunya pilav var barbunya kocamdan pilav benden
Kız hamarat elinden bi su ver içelim
Gel bacım su kurban olsun sen gel ben sana neler yaparım
Ben köri soslu tavuk, ve köri soslu makarna yaptım. Bir de tarhana Çorbası var
Köri soslu tavuga bayılırım uzun zamandır yapmıyordumm
Ben de çok severim Bayadır yapmıyorum. Canınız çektiyse gidin yapın çok basit zaten. Çok midem bulanıyordu ki hala var kusuyorum sabahtna beri ama bunu yaparken aşırı güzel geldi kokusu yaparken bile kaç kez tadına baktım