@BebekHrcn merhaba aramıza hoş geldiniz gebeliğiniz hayırlı olsun
Enginar olduk bizde
Teşekkür ederim Bu uygulamayı yeni buldum yüksek riskli gebeyim Henüz 17 haftamızdayız perinatolojiden randevu almam gerektiğini söyledi doktor sürekli yatarak gebelik geçiriyorum Allah kısmet ederse 3 çocuğum olacak Kızım 14 yaşında oğlum 5 yaşında
@BebekHrcn MaaşAllah gönlünüzü ferah tutun bir sıkıntı olmaz İnşaAllah, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Amin Çok teşekkür ederim Çok yakın zamanda annemi ve ablamı kaybettim Normalde hamile kalamayan bir insanın Doktorlar 2 kere çocuğun olmaz dedi ve bu ikinci kez olmaz dediklerinden sonra gelen mucize
Enginar oldu benim kızım tam 18+0
@BebekHrcn başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin neden vefat ettiler
Rabbim nasip ettikten sonra kim ne derse desin…
Çoktan belli olmuştur canım aslında göstermedi mi
Cok gecmis olsun ben de sizin gibiyim surekli yatarak gecirmem gerek ben 23. Haftadayim.insallah saglikla kucagimiza alacagiz
Karnabahar olmuşuzzzz
Ablamın hiçbir şeyi yoktu Hatta bir gün önce gülüyordu oynuyordu gece yatıyor uyurken beyne pıhtı atıyor hastaneye kaldırılıyor fakat hastanede son nefesini veriyor Annem de zaten yaşlıydı hastalıkları vardı acısına dayanamayıp senesine O da vefat etti annemin vefatının hemen ardına hamile kalmışım Bu yüzden annemin mucizesi ablamın mucizesi olarak kabullendim tomurcuğumu
Hiçbir şekilde net olarak göstermiyor Doktor sadece tahminde bulunabildi ama yine net değil dedi
İnşallah amin Yatmak da çok zor oluyor 5 yaşında bir de oğlum var Anasınıfına gidiyor elimden geldiği kadar Dinlenmeye çalışıyorum ilaçlarla anca ayağa kalkabiliyorum
Limon olduk biz
@BebekHrcn ecel gelince herşey bahane işte… Rabbim sabrınızı arttırsın onlarında mekanı cennet olsun
Evet zor gerçekten .sizin bir de çocuğunuz varmış insallah cok cabuk gecer gider saglikla alirsiniz kucaginiza