Böyle olan oldu mu

Doktora gittim bugün 6 hafta 2 günlük kalp atisini duydum çok sükür ama kesede ufak bi sorun görüyorüm dedi doktor bende sormayi unuttum oda bisey demedi duphaston verdi :sleepy:

Muhtemelen kese etrafında kanama alanı olabilir canım, duphaston düşün önlemek için kullanılan bir ilaçtır. Boş bol istirahat etmeye, uzun süre ayakta kalmamaya ve mümkünse iş yapmamaya çalış istirahat çok önemli bu süreçte. Endişe etme biz de sizin gibi başladık çok şükür şuan sorunsuz 16+4 deyiz :smiling_face_with_three_hearts:

Hiç demedi doktor bişey görüyorum diyince acaba ikiz mi diye düşündüm eşim ikiz cünkü kan aldi yine pazartesi cagirdi bakalim insallah sag salim kucagimiza aliriz​:heart_eyes:

Aaa bakın bu olasılık da var o zaman :blush: harika, umarım güzel haberler alırsınız :hugs:

Hayirlisi olsun amin insallah​:smiling_face_with_three_hearts:peki sizin hic kanamaniz oldu mu

Vajinal bir kanamam olmadı, kese etrafında 2 tane kanama alanı vardı ben de progestan iğne ve ilaç kullandım şuan iyiyiz çok şükür :blush: