Bogaz agrisi

Hanimlar cok kötü bogaz agrim var ve basima vuruyor galiba siddetli bas agrisi yapiyor.var mi önerisi olan deneyeyim malum bu dönemde ilac kullanmakta skınti …

2 Beğeni

Günaydın canim geçmiş olsun bende ayni durumdayim bugun biraz daha iyiyim çok şükür bogaz agrim ilk 2 gun vardi gecti sadece grip kaldi Öcelikle bol bol su ic sonra balli limon ic ılık ılık, nane limon, ıhlamur bjrde hergun boğazını ya tuzlu suyla yada sirkeli suyla gargara yap cok iyi geliyor

1 Beğeni

Deneyeyim hemen cok gecmis olsun sanada gece hic uyutmadi bogaz agrisi insallah hemen iyilesiriz

2 Beğeni

Ballı süt boğazı yumuşatıyor. Uykudan önce ve sabah içebilirsiniz

Geçmiş olsun :pray:

1 Beğeni

Cok tesekkurler

Bir bardak ılık suya yarım limonu sık bir yemek kaşığı bal at karıştır biraz karabiber ekle içmeye çalış su miktarını azaltabilirsin şifa olsun :cherry_blossom:

Sirke asittir suyla seyreltin çok az miktarda kullanın tahriş edebilir dikkat :cherry_blossom:

Sirkeli suyla yazdim zaten canım ben senelerdir bogazim ağrıdığı zaman yapıyorum cocuklarima bile bir tatli k sirkeyi bir bardak su ile karistorip yapıyorum

3 Beğeni

Bende de var bademcik soğuk şeyler içince şişiyor boğazım​:person_facepalming:Tuzlu suyla gargara iyi geliyor. Kaynar suyu tam soğumadan ılıklaştır iç yumuşasın boğazın. Geçmiş olsun.

2 Beğeni

Benim iki kez oldu ballı süt çok iyi geldi yumuşattı

1 Beğeni