Kizlar merhaba daha önceki kontrolerimde böyle birşey yoktu bugün kontrole gitik bebgin sağ bobreginde genişleme var dedi doktor genelde erkek bebeklerde çok görülen bir şeymiş ciddi bir durum söz konusu olan oldu mu basina gelen şimdiden teşekkürler
Gebelikte anne karnındaki bebekte böyle sorunlar görülebiliyor ama genelde doğmadan normale dönüyor ya da doğduktan sonra 3 ay içinde normale döndüğü söyleniyor. Çok ciddi bir şey olsaydı doktorunuz risklerinden bahsederdi
@FidanUğur yanlış hatırlamıyorsam sende böyle bir durumla karşılaşmıştın
İnstagramda drmehmetboz da bugün böyle bir şey paylaşmıştı. Takip edeceğiz yorumunda bulunmuştu
Bizde de var. İki bobreginde var. 7 8 mm ye kadar yükselmişti. Sonra geçen hafta 4mm ye düştüğünü öğrendik. Genelde geçtiğini söylüyorlar. Bakalım öğlen randevumuz var umarım tamamen normale dönmüştür. Siz korkmayın bu süreçte stres yapmayin
Benim başıma gelmişti sağ böbreğimde genişlenme vardı. Bol bol su tüketin tualetiniz geldiğinde de hemen tualetinizi yapın. Bana uratea çayı yazmıştı doktorum onu içtim geçip gitmişdi. Korkulacak birşey yok çoğu hamilede oluyor bebek doğduktan sonra da eski haline dönüyor
Ben burda gözlemlediğim kadarıyla doğuma kadar anne karnında kendiliğinden geçtiğini okudum