Bizim kız emmiyor 🥺

Evet hanımlar bugün 5. Günümüz sezaryen olduk 36,5 haftalık doğdu bizimki. Hastanede ilk güzel bir şekilde beni emdi. Daha sonra uyku güzeli oldu uyandırmak zorlaştı uyansa da beni emmesi zor oldu emmedi. Doktor gece mama verin dedi şekeri düşüyordu. Hipp mamasını verdik. Daha sonra hastaneden çıkarken bir ebe sayesinde yine emdirebildim. Eve geldik evde de aynı süreç bazen emzirebildim bazen sinir krizi geçirdi gögsümde emmedi. Mamaya devam ediyoruz biraz sarılıkta çıktı. Çok tedirgin oluyorum sütüm var meme ucum var çocuğum da emme refleksi var. Ortada sorun yok ama birleşme bir türlü olamıyor verimli… ne yapmalıyım ?

1 Beğeni

Kafasından destekleyerek yön verin isterseniz ben başlarda böyle yaptım

1 Beğeni

Memeyimi reddediyor mamayi biberonla verme istersen ac kalmasin sarilik ilerler canim.dikkatli ol sutun yeterlimi varmi sarilik degeri kac

1 Beğeni

Sızın stresiniz bebege de gecıyorfur mutlaka oncelıkle sakın olun. Sakın bjr ırtamda deneyebılırsınız hanı bebekle tek odada bıraz muzık acınbsakınlesyırıcı falan. Sureklı teflıf edın ve obunla konusun anlamaz demeyın 5 gunşuk de olsa en cok sızı bılen o, 9 ay aynı bedendeudınkz

1 Beğeni

Emmesi için tüm şartlar mümkün :smiling_face:yalniz basiniza ten tene temas kurun. Sizi rahat hissettirecek müzik ya da dua açın.denemekten vzgeçmeyin

1 Beğeni

Çenesi yorulduğu için emmek istemiyor. Mama vermeyip sürekli emzirin

1 Beğeni

Bunu yapıyorum bazen 15 dakika emiyor gün içinde iki kere ediyorsa diğer saatler emmiyor

Doktor biberon ile vermemi söyledi şırınga biraz sıkıntı oldu şimdi 60 cc veriyoruz sarılıktan dolayı beni emerse daha az mama veriyoruz zaten avent kullanıyorum biberonda anne meme ucuna en yakın olan

Deneyeyim bakayım bu şekilde de bugün mesela sabah duşumj aldım oturdum 25 dakika tek gögsümü emdi üstüne 30 cc mama yedi sonra bir daha uyanınca bir 10 dakika emdi sonra krize girdi

1 Beğeni

Su gaz onleyiciler var ondanmi aldin kolik icin bende ondan almayi dusunuyorum seni hicmi emmiyor

Belki gazi vardir.yada her emmeden once iyice yika temizle goysunu benim ikinci gebeligim ama iokinde hic emziremedim sutum gitti

Arkadaşlar bizim kız emmeye başladı ama eds yöntemi ile biraz mama destekli gidiyoruz sütüm çok artmadı daha. Lakin mamayı yiyor yarım saat geçiyor yine meme istiyor. Memede uyuyor yatağa koyunca ağlıyor. Ne yapacağım bilmiyorum nornal mi? 3 saatte bir 60 cc mama veriyoruz bir de beni emiyor bazen 1 saat bazen 2 saat emecek izin versem. Normal mi bu

Keşke mama değilde sütünü sağıp biberondan verseydın

Verdim zaten sütümü de ama bilirsiniz ki çocuk emmediği zaman sağdığınjz sütte az oluyor.

Biberon ile mama vermen meme reddini yapar… başından destek vererek emzirmeye çalışmalısın ve bunu sakın iken yapmalısın

Aynı sorunu ablamda yaşıyor . Süt arttırıcı şeyler yiyin mesela dut ve incir çok süt yapıyo . Kaynatıp da içebılırsınız

Arkadaşlar bebeğim emiyor. Eds ile mama veriyorum gögsümü emerken… lakin emmeye başladığı için mama verdiğimi sonuçta bilmiyor 1 saat sonra tekrar meme istiyor. Yani yine meme emiyor… üstüne uyuyor. Bu emme süreci 1 saat oluyor bazen emzik gibi oluyorum bunun için normal mi diye sordum

Biberonla vermiyorum 2 haftadır eds yöntemi ile gidiyoruz

Yiyorum fazlaca hatta maltlar var suya karıştırıp içmelik o da bizim kıza geçti ishal gibş oldu kesmek zorunda kaldım

Rezene cayıda çok ıyı