Bir evde yaşıyoruz 😱

Bulaşık makinesi kendi kendini mi boşaltıyor, neden hep kalıyor boşaltma işi ?

Cansu, Fidan bıktım sizin arkanızı toplamaktan. Ben olmasam ne yapacaktınız acaba ?

Hadi amaaa, yemekler soğuyor. Ezgi ve Zühre çıkın artık şu odadan

Sevaneeee, anan seni çok el bebek mi büyüttü, ne bu odanın dağınıklığı :joy::joy:

Koreli kız, telefonda Türkçe konuş, sövüyor musun anlamıyorum :joy::joy::joy::joy:

Off Leyla abla, sen de anca terlik atıp duruyorsun, her yerim mosmor oldu :joy::joy::joy::joy:

7 Beğeni

Kocam turkce bilmiyor ne yapayim :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: Yalniz bayildim cok guzelllllll :rofl::rofl:

3 Beğeni

Enişteye söyle Türkçe öğrensin :joy::joy::joy:

2 Beğeni

Nerdeyse 5 yil olacak evleneli cocuk dogarsa kocamdan once ogrenecek gibi :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

2 Beğeni

Ahahahaha o kadar diyorsun :joy:

1 Beğeni

Ahahhaah inşallah daha cabuk olur cok az seyler ogrendi temel seyleri :grin::grin::grin::grin:

Kız tuvalet kağıdı almadınız mı:scream::scream: kim gitti alışverişe? :rage::rage:

2 Beğeni

Enson sofradan kalkan sofrayı ve bulaşık ondan

2 Beğeni

Evet elbebek büyüdüm ya :rofl: ama evlendikten sonra öyle değilim :grin:

1 Beğeni

Ben gittim hepsini aldım cips falanda aldım akşam film keyfi yaparız diye :wink:

1 Beğeni

Mutfak işini ben hallederim gerisi sizin​:joy:

1 Beğeni

Laf dinleyin azıcık o zaman :angry::triumph:

Kabak tatlısı ve çay hazir haydin toplaşin bakem sohbet vakti

1 Beğeni

Biri tatlimi.dedi :drooling_face:

1 Beğeni

@Aygul bütün gün yan gelip yatıyosun kalk çay koy içelim

1 Beğeni

Sende ondan geri kalmıyorsun, birşey yaptığını görmedik :angry:kalk çayı sen koy içelim :smile:

@NURAN Yazıqqqq canım mən ortalığı dağıdıram? Üüüü babama söyliycem seni :sleepy:

1 Beğeni

Ben İlkinle ilgilrniyorim​:rofl: kalk sen yap en küçüğmüzsün​:melting_face:

Ben cesuru uyutmaya çalışıyorum :relieved:

Bu evde en büyük kim :sweat_smile: