Bir evde yaşıyoruz 😱

O iş bende kahveler sende :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Az önce çıktı fırındaann :sweat_smile::heart_eyes:

4 Beğeni

Yaaa özür dileriimm düşünemediimm :cry:

2 Beğeni

Aaaaaa kime kaçmış kız. Çekirdeği nereye kaldırdınız. Yerinde bulamıyorum. İnşallah bitmemiştir :scream:

4 Beğeni

En son Çekirdek poşetini @NURAN ın elinde görmüstümm :sweat_smile::sweat_smile::grin:

1 Beğeni

Kızz kesin o Necmiye’nin sümüklü oğluna kaçmıştır kaş göz edip duruyorlardı birbirlerine :sweat_smile::sweat_smile:

2 Beğeni

Sizin geleceğiniz yok ben ütüyü yapayım en iyisi. Birisi Tomris’e bakabilir mi​:face_with_hand_over_mouth:

3 Beğeni

Seveee seveeeee hemeenn veerr hemeen :heart_eyes::heart_eyes:

1 Beğeni

Ben bakayım noollur

2 Beğeni

Önce ben dedimm hatta sen Günay’ı da veer ben hepsine bakarım işim bu zaten :sweat_smile::sweat_smile: @Cansu

2 Beğeni

Tum gun is yaptim artik gerisi sizde :rofl::rofl::rofl::rofl: yemek bulasik :rofl::rofl::rofl:

3 Beğeni

Sen uzun yoldan geldin hatun otur dinlen biz hallederiz :sweat_smile::sweat_smile:

2 Beğeni

Çocuğu ağlatmayın yeter hahaha

2 Beğeni

Olmayan seyin dedikodusunu da yapıyoruz cok fenayız cookk :sweat_smile::sweat_smile:

Hemen geliyor çaylar.Açıkmı olsun yoksa koyumu? :coffee:

Ağlamaz benim güleç yüzlüm :heart_eyes::sweat_smile:

Ahahahah bu iyiydi yalniz :rofl::rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni

Ev leş kokuyor biri şu çöpleri atsın lütfen​:sneezing_face:

Ben bulaşıkları yıkarken sende gezip gördüğün yerleri anlat senin sohbetin olunca hemencecik biter zaten. :heart_eyes::smiling_face:

1 Beğeni

Ouyy bi an gercek gibi geldi anlatmam mi :smiling_face_with_tear::face_holding_back_tears: ah gurbette olmak boyle birsey galiba :face_holding_back_tears:

1 Beğeni