Kizlar ben en son 7+5 iken hastaneye gittim ama adetime gore 1 hafta geriden geliyoruz Randevuyu çarşambaya bulabildim 10+5 oluyoruz adete gorede 11+4 falan acaba adeti yakalar mi ultrasyon tarihi cunku ikili test yaptirmak istiyorum hastane cok uzak ve bidaha zor giderim randevuda yok iki kucuk kizim var sartlar zor acaba 10+5 olsada ikili yapilirmi bileniniz varmi [insallah tam 11 haftalik cikarimda sorunsuz yaptiririm]
12den önce ikili yapmazlar diye düşünüyorum.
Haftasını yakalıyorlar merak etmeyin 11+5ken doktorum 12de yaptır demişti daha erken olcagini sanmıyorum ölçümlerini falan aliyolar bebeğin sat 16 aralikti ama ultrasonda 5 gün geriden glyodu bir hafta sonra düzeldi gününü yakalamaya başladı siz ultrason tarihinize Göre gidin en azından boş yere gitmiş olmazsnz
11 de baslio diolardi ama tuhh insallah randevu bulurum ya acaba iptalmi etsem bilemedim
İkili tarama testi 11-14. haftalar arasında yapılıyor. Son adet tarihini baz alıyor genelde doktorlar
Eğer şansın varsa gitmen zor olduğu için bence sen 12 haftaya ertele randevunu
Ben 11+1 de qittim yaptılar birazda bebeqin qelişimi uyqunsa ölçüme ona qöre yapılıp yapılmayacaqını söylüyorlar
Ay hadi insallah yaparlar ya adete gore 11+5 falan olucam ultrasyona gorede 10+5 falan belki gelismistir adeti yakalamistir
İnşallah yakalamıştr