38 haftalık hamileyim artık doğurmak istiyorum kızlar
37+1 bende doğurmak istiyorum ama sezeryana gün alamadım daha ya
Sizinde karnıniz taş gibi olmus mu acaba bende ayni haftadayim
Bende sezeryan istiyorum ama doktor hala hiç bişey demiyor
Benimki isteğe bağlı değil. Kızımda mecburi acil sezeryana alındım buda öyle olucak haliyle. Ama gel gör ki gün alamadım
Kizlar bu hafta içersinde doğum oldu olmadi gün verildi 15 mart acaba bu zamana kadar doğum olmasa nasıl olur doğum süreci bilgisi olan varmi cok korkuyorum
Devlette doğuracaksan normal doğum yapman beklenir suni sancı ile desteklenir açılman vs olursa olmazsa da verirler büyük ihtimalle,özelse de sezeryan olursun. Allah’ın izniyle sen ve bebeğin için hangisi iyi olacaksa o olsun,korkunu besleme bebeğine kavuşacağın anı düşün
Suni sancı olmus daha önce birileri varmi cok ağrısı var diyorlar
Benimde 3. Gebeligim 38 haftalik olduk goren sen dogurmadin mi hala dogur artik bebek sevek diyolar cok sıkıldım insanlar benden daha heyecan lı
Acilman kolay olursa suni sancıdan korkma cabuk bitiyor ilk dogumum suni sancıyla oldu cok zordu acilmam yoktu 2. Dogumumda suni sancı ama acilmam rahat oldugu icin hemen bitti acilmanı kolaylastiracak egzersizler yap bol bol yürü
Eğer suni sancı ile açılma olmazsa bu sefer sezeryanla doğum olur öyle değil mi
Onun icin birsey diyemem benim acilmam yoktu ama yinede normal yaptirdilar dogumhaneye girdigimde 5 cm acilmisti ufak bir kesik atip dikis attilar ama iyi kide normal olmus zordu ama sezeryandan iyidir
Kesikler iylesiyor mu yoksa öyle mi kaliyo
Dikiş atarlar kesige,bence bu konuları fazla sorup,araştırıp kendinizi strese sokmasaniz daha iyi,benim üçüncü sezeryanim olacak birkaç haftaya ama hiç sezeryan olmamış gibi neresi ne kadar kesiliyor bilmiyorum,çünkü hiç izlemiyorum okumuyorum
Izi illaki kalıyor ama acimiyor hic bir sıkıntı yok dogumdan sonra bile rahatca oturabildim bir sıkıntı yasamadı. Sadece iyilesmeye basladıginda kasıntı cok oluyor bi anda da kanama oldugu icin o rahatsız etti o kadar normal dogumda hareketli olman cok onemli baska hic birseyi kafana takma canın yansada hareketi bırakma
Doğumun her türlüsü zor
Mucizeler kolay olmaz dunyaya getirecegin bir can sonucta senden bir parca insallah cok zorlanmadan kucagina alirsin