Bilgisi olan yardımcı olabilir mi

Merhaba kızlar iyi akşamlar size bir sorum olacaktı 32 + 4 günlük hamileyim fakat benim göğüs uçlarım yok yani göğüs uçlarım çıkmadı doğumdan sonra çıkar mı bebeğim emzirirebilir miyim bir sıkıntı çıkar mı yani bir tane göğsümün ucu var diğer göğsümün ucu yok bununla ilgili çok endişeliyim doğumdan sonra çıkar mı bebeğim emzirirebilir miyim diye aranızda bilgisi olan var mı acaba acaba

1 Beğeni

Bnmde yok maalesef göğüs ucu cikartici kullanip ilk zamanlar oyle çıkıyor sonra bebek tutarsa emer

Benimde yok ama bebek kahverengi kısmı kavrasa yeterliymiş emdikçe çıkarmış falan filan diyorlar ben yinede silikon göğüs ucu alacağım yanıma her ihtimale karşı

1 Beğeni

Hımmm annemler doğumdan sonra süt dolduğunda çıkar diyor bakalım

Anladım her ihtimale karşı bende alayım ozaman

Benim göğüslerim 2 tosunu doyuracak kadar büyüdü ama hiç uç muç yok soğuka bile tepki vermiyorlar ben anlamadım bu kadar dünyadan bir haber yaşıyor göğüslerim kocamda heyecanla bu göğüsleri görünce emzireceğimi düşünüyor :grinning: silikon göğüs ucuna alışıncada bebek onsuz emmiyormuş valla bende acemiyim yenidoğan hemşiresi olan yengem var o önermişti sağdıkça emzirdikçe gelir zamanla bırakırsın ilk etapta zorlar o yüzden her ihtimale karşı yanında olsun silikon göğüs ucu demişti lansinohı önermişti

Merhaba kızlar benimde ilk oğlumda hiç yoktu bende çok tedirgindim çıkmayacak emziremem diye hatta ebe açtığında göğüsümü aa göğüs ucun nerede senin falan dedi bebeği getirdi kahverengi bölgeyi hafif topladı oğlumda gayet güzel tuttu ve emdi hiçbir sıkıntı yaşamadım ne olur ne olmaz diye silikon uç almıştım hiçte istemiyordum hiç ihtiyacım olmadı şimdi ikinci gebeliğim artık göğüs ucum var :smile::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

Canım çok çok zor Bizim bebek 2 aylık oldu yani benim bebeğim ilk bir hafta açtı diyebilirim yani rezil bir durum göğüs ucum yoktu yani uçlarımı elinle dokunsam bile yani çıkmıyordu içteydi resmen 3 diye bir şey yok dümdüz bir göğüs düşün bebeğim açmış sürekli ve ilk günler sarılığı da oldu aç olduğu için sürekli bilmiyordum çekiyordu ama süt yokmuş göğüs ucu silikonu kullandım lan delidir Bebeğim emiyor Tabii o da çok zahmetli bir durum sürekli yıka kaynağı sıcak suda beklet kullandığını hemen git sıcak suyla yıka Allah vergisi diyorum da işte bu iki üç haftadır silikonla vermemeye çalışıyorum çekiyor yiyebiliyor ama sürekli yani ağzından çıktığı için huysuzlanabiliyor ama yine de veriyorum sürekli bir tek geceleri silikon kullanıyorum uykulu olduğu için meme ucumda fazla olmadığı için çekmekte zorlanıyor yani 2 ay oldu bir meme ucu gördüğüm yok çok hafif bir şekilde var yani Mama da vermek istemiyorum O yüzden silikon almak zorunda kaldım silikonda İlk başlarda yapısı yeni olduğu için göğüs ucunun etrafını tam sarabiliyor ama Gün geçtikçe Zaman geçtikçe silikonların yapısı da bir farklı oluyor önceki gibi bir sağlamlığı yok yani yapışmıyor mesela hemen kalkıyor zor zor Çok zor bir durum

Merhaba ben sana bu durumu açıklayım canım benim üçüncü doğumum sağ meme ucum benim de yok sol da çok az bişi.emiyor bebek az az çıkıyor emme bitince meme ucu geri kayboluyor. Ama sıkıntı şu meme ucu yarası meme ucu tıkanıklığı emerken acıma sürekli oluyor bende şimdi de süt incisi olmuş sağ memem ucunda bembeyaz nokta duruyor bebek emerken ayrı acıyor emmezken ayrı sızlıyor silikon meme ucu aldı eşim bebem de onu tutmuyor bu sorunları aşamadım bebeğim 40 günlük oldu 35 gündür meme ucu sorunum geçmedi inşallah senin öyle olmaz.

Seninde yara oluyor mu meme ucun ben çok acı çekiyorum sağ memeyi emzirrirken canım gidiyor resmen ama benim emerken çıkıyor ucu az bişi var emme bittikten sonra geri gömülüyor

1 Beğeni

Benim Evet ilk 2 hafta çok yara olmuştu Hatta böyle çatlak şekilde kanıyordu sonradan düzeldi ama hiç krem falan kullanmadım

İnşallah benimki de tutar ya sağ göğsümün ucu var ama sol göğsümün ucu yok yani yok da denemez aslında dümdüz değil ama yok gibi bir şey annem de doğum yaptığın zaman çıkar sütte olduğu zaman çıkar diyor inşallah çıkar ben de hiç silikon uç falan kullanmak istemiyorum

1 Beğeni

Seninki gerçekten çok zor geçmiş Allah’ım bir ayım kaldı doğuma inşallah böyle bir şey olmaz yani sağ göğsümün ucu var ama sol göğsümün ucu yok tamamen yok denemez ama çok mini minnacık yani yok gibi bir şey

1 Beğeni

Cok zor cnm vallaha o kadra strest yapmıştı ki doğumdan sonra 2 hafta içinde 7 kilo vermiştim 72 ile doğuma girdim 65 e düştüm

Mutlaka çıkar zaten önemli olan kahverengi bölge diyorlar :smiling_face_with_three_hearts:

İnşallah dediğiniz gibi çıkar annem de öyle diyor çıkar diye çünkü kahverengi bölgesi bayağı var yani koyu bir kahverengi de