Biberon ve emziklerin temizliği

Merhaba canım anneler ben genelde biberon ve emzikleri kaynatiyordum ama plastik kısımları grimsi oluyor o hiç hoşuma gitmiyor olmaması için ne yapmalıyım siz nasıl temizliyorsunuz bilginize ihtiyacım var birde kaçıncı haftada başladınız :hugs::hugs::hugs:

2 Beğeni

Ben ilave sünger kullanıyorum köpükleyip biberonun içine sokuyorum kaşığıiçine sokup süngere tutuzdurup onunla kopukluyorum icini sonrada yıkıyorum ben bu çözümü buldum​:rofl:

1 Beğeni

Sunu aldiydim gecen bayagi kullanislima geldi Bu da olmazsa dis fircasiyla yap dedi

Annem

1 Beğeni

Biberonu ve emziğin alt kısmını kaynatıyorum koku falan kalmıyor.Her ayda 2 defa emziğini değişiyorum

1 Beğeni

Aldım var bundan bende

Biberonun emzik bölümünü kaynatmiyor musun ben hepsini koyup kaynatiyorum ama emziğin rengi bı tuhaf oluyor

2 Beğeni

Kaynattıkca rengi koyu sarı gibi oldu , hayır kaynatmıyorum artık sadece sıcak suyla yıkıyorum biraz boş kasede sıcak suda tutuyorum hem dediğim gibi ayda 2 defa değişince bi sorun olmuyor​:blush:

1 Beğeni

Zaten disleri cikinca koparmaya basliycaklar

1 Beğeni

Biberon ve emzik temizleme deterjanı ile temizleyip kaynamış suyu döküyorum 5-10 dk bekliyor kurumaya alıyorum. Hiç renk değiştirme olmadı fotoğrafta belli oluyor mu

1 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Bebek emzik

İlk alındığında kaynatılmalı, sürekli kaynatılmamalı abla. Sonrasında biberon temizleyicilerle yıkamaya devam edebilirsin

1 Beğeni

Öyle yapıyorum canım sadece biberon memesi gri oluyor onu sıcak suya koymayacagim elimde yıkarım sirkeli su ile

1 Beğeni