Merhaba canım anneler ben genelde biberon ve emzikleri kaynatiyordum ama plastik kısımları grimsi oluyor o hiç hoşuma gitmiyor olmaması için ne yapmalıyım siz nasıl temizliyorsunuz bilginize ihtiyacım var birde kaçıncı haftada başladınız
Ben ilave sünger kullanıyorum köpükleyip biberonun içine sokuyorum kaşığıiçine sokup süngere tutuzdurup onunla kopukluyorum icini sonrada yıkıyorum ben bu çözümü buldum
Biberonu ve emziğin alt kısmını kaynatıyorum koku falan kalmıyor.Her ayda 2 defa emziğini değişiyorum
Aldım var bundan bende
Biberonun emzik bölümünü kaynatmiyor musun ben hepsini koyup kaynatiyorum ama emziğin rengi bı tuhaf oluyor
Kaynattıkca rengi koyu sarı gibi oldu , hayır kaynatmıyorum artık sadece sıcak suyla yıkıyorum biraz boş kasede sıcak suda tutuyorum hem dediğim gibi ayda 2 defa değişince bi sorun olmuyor
Zaten disleri cikinca koparmaya basliycaklar
Biberon ve emzik temizleme deterjanı ile temizleyip kaynamış suyu döküyorum 5-10 dk bekliyor kurumaya alıyorum. Hiç renk değiştirme olmadı fotoğrafta belli oluyor mu
1 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Bebek emzik
İlk alındığında kaynatılmalı, sürekli kaynatılmamalı abla. Sonrasında biberon temizleyicilerle yıkamaya devam edebilirsin
Öyle yapıyorum canım sadece biberon memesi gri oluyor onu sıcak suya koymayacagim elimde yıkarım sirkeli su ile