Yaaa ben senin içini yeriiiiimmmmmmmm ağzından bal damlıyor bal
Ayyy Hadi insallah Rabbim gonlundekini Hayirlisiyla Sana Nasip etsin
Amiiiiinnnn bacım hepimizin çok komik bı hata yapmışım ama
Nasil yani ne hatasi
Ya ikili test için bebeğin sabit durması lazımmış ki ense ölçümü yapalım bende çikolata yiyip gittim yavrum bı sağa gidiyor bı sola el kol yapiyo bize bizim doktor uğraştı baya sabitlemek için dedi çikolata mi yedin evet dedim güldü
Bende de çok hareketliydi valla hatta o zaman erkek heralde demiştim bende
Heves ediyorsun ya bebe göstermemiş sağlık olsun
Sıpa ya bize parmak salladı
Bende yarin 2 li ye girecegim inşallah.bunu okudugum iyi oldu tesekkurler yoksa ben de çikolata yiyip gidecektim
Ay sakın sakın yeme
Tamamdir cinsiyet icin giderken yerim artik
Evet onda ye
Kiz bilmiyorum ama senin ki kiz gibi hissediyorum ben Rabbim sağlıkli hayirli evlat nasip etsin de tabi kendimkini de erkek hissediyorum benim doktor da 16 inci haftada belli olabilir dedi bak kore dedik teknoloji dedik ama burda da durum ayni xhsnvxajgskqsgqkwh
Ya nasıl abi nasıl 16. Haftadan önce de oluyo ay bugün başka hastaneye gitmemek için kendimi zor tutuyorum
O kadar üşengecim ki
Al benden de o kadar yataktan bı yemek için çıkıyorum
Ahahhahaqh benim pek acelem yok zaten 2 secenegimiz var zey ya kiz ya erkek o yuzden ben cok sakin bir sekilde bekliyorum normalde sabirsizlanirim sanmistim ama oyle olmadi sadece doktora ne zaman ogrenilir diye sordum o da 16. Hafta dedi
Kız ben meraktan ölcem bebeme kiyafet alamadım hep beyaz krem de dizmek istemiyorum
Dur bakalim ama yarin benim de ikili test gunum bisey cikar mi tahmin felan ben de olmazsa soruvereyim
Bende oyleyim hala cikamadim karbonat testi var o az zahmetsiz bende tutmustu
Kiz Allah korusun bizim cinsiyetten cok alisverise sabirsizlandik daha dogrusu annem cogu seyi dizdi kadini zor durduruyorum annem cinsiyet belli olsun azcikta ona gore alalim diye jxbsnshsjshshs