Bez önerirmisiniz?

34+4 haftadayım ve hala hangi marka bez kullanacağım konusunda sıkıntı yaşıyorum bebeğim için herşeyin en iyisi olsun istiyorum sağlıkla ve sıkıntısız kullanabileceğim bir marka bez önerirmisiniz :smiling_face:

1 Like

Merhaba ben de daha tam kararımı veremedim ama şuan aklımda Molfix var. Tavsiye eden çok. Alırsam şimdilik 1 paket 1 numara alıcam deneme amaçlı bebeğin cildine uymaz belki. Eğer sıkıntı çıkmazsa onla devam ederim :blush:

1 Like

Bunu deneyerek bulabilirsin mesela Molfixden herkes memnunken biz taşma sorunu yaşadık Prima bizde pişik yaptı sleepy zaten çok kötü ben bebem natural kullanıyorum çok iyi geldi ama benim bebeğime iyi gelen başka bir arkadaşımın bebeğini pişik yaptı yani bunu deneme yanılma yöntemi ile anlayabilirsin zaten ilk doğdukları zaman sık sık altını degistirecegin için bez çok uzun altında kalmıyor ilk zaman birşey anlayamazsın ama ileri zamanlarda daha iyi anlarsın hangi bezin iyi geldiğini

1 Like

Baby turco sadece pamuktan üretildiği için bebekler için tavsiye ediliyor. Arkadaşım molfix aldı ama onun bebeğine iyi gelmedi onada baby turco önerdim memnun kalmış. Islak havlusunuda baby turco aldık içinde zararlı maddeler yok sadece zeytin yağı ve pamuk var, yeşil paket ıslak havlu :smiling_face::heart::heart:

2 Likes

Evet dediğiniz gibi ama ben yine yeni doğmuş narin cilt olacağı için tedirgin oluyorum

Molfix aldım bana cok önerildi gecen sene dogum yapmıs 2 yakınım tarafından sleepyi kullanıpta tasma yasadıkları için önermediler hiç prima biraz maliyetli ama kaliteli dediler. Maliyet acısından yüksek oldugu icin hic arastırmadım da iceriğini molfix aldım stok yapmadım bebekler kendşleri seciyor bşyerde

Molfix mavi paket aldım 1 numara 60lı 2 paket 2 numara 54lü 1 paket 3 numara 45li 2 paket şeklinde aldım şimdilik Islak mendil olarakta molfix izotonikli yeni doğan uyumlu olanından aldım Bide pamuk aldım bolca Bedenler konusunda erkek bebekleri daha hızlı numara değiştiriyor dediler o yüzden bu şekilde aldım

Onu bunu bilmem slepy kullandım sızdırdı Banu turcoda öyle ama BİM’in bebek bezini kullanıyorum bence çok iyi

Görümcemde aynısını önerdi ben yinedee size de danışmak istedim hanımlar teşekkür ederim :heart:

2 Likes