Bugün perinatoloji bölümüne gittim herşey normal dedi sadece bebeğinde beyin kisti var dedi bu kistlerde 28 haftaya kadar kendini kaybedebilir dedi bu durumu yaşan var mı
Evet ben yaşadım ilk hamileliğimde.Kendi kendine geçip gidecek söylendi ve öylede oldu.
Çok şükür inşallah benimde öyle olur
Kistle doğulsa bile sorun olmadığını söylemişti doktorum.
@Songül19 hanım da bu konudan dolayı büyuk stres ve üzüntu içerisinde Allah ikinizin de yardımcısı olsun
Amin inşallah
Canınızı sıkmayın iki tanıdığım için de bebek için beyin kisti var denmişti erken dönemde ilerleyen haftalarda ikisinin de geçti inşallah sizin bebeğinizin ki de geçer Ben bebeğimin kalp sorununun bile inşallah geçeceğine inanıp dua ediyorum umutvar olmak lazım. Bugünlerin hepsi geçecek inşallah.
İnşallah rabbimin izniyle
Bugün tekrar doktoruma gittim çok şükür kistler erimiş çok mutlu oldum rabbim evlatlarimizla imtihan etmesin
Amin inşallah Allah yardımcınız olmuş düzelmiş şükürler olsun rabbim bi daha göstermesin
Çok sevindim. Sağlıkla gelsin miniş Amin
Cok sevindim rabbim sana bagısladı Amin amin Allah bizi evlat acısıyla imtihan etmesin amin
Herkese merhaba. Ben 18 haftalık hamileyim ve bebeğimin beyninde kist çıktı. Doktor önemsiz olduğunu söylüyor ancak içim hala rahat değil. Bu durumla karşılaşan var mı? Neler yaşadınız anlatır mısınız bir an olsun aklımdan çıkmıyor
Merhaba, geçmiş olsun
Anne karnındaki bebeğin beynindeki kist durumu, birçok faktöre bağlıdır. Bazı durumlarda, bu kistler zamanla kendiliğinden geçebilir. Ancak, her durum benzersizdir ve bir uzman doktorun değerlendirmesi gereklidir. Doktorunuz, gebeliğin ilerlemesi boyunca düzenli takip ve gerekirse ileri görüntüleme testleri ile durumu değerlendirecektir. Tedavi seçenekleri ve bebeğin sağlığı hakkında daha fazla bilgi almak için doktorunuzla görüşmek önemlidir.
Araştırma sonucu böyle diyor ama bu tarz sorunlar yaşayan kişiler tanıyorum. Anne karnındaki bebeğin beyninde kist oluşumu, böbreğinin genişlemesi ya da kalpte parlaklık gibi durumlar genelde bebek doğana kadar geçiyor ya da bebek doğduktan 3 ay sonrasında geçmiş oluyor ama elbette ki bu durumlar risk durumlarına göre değişebilir de. Doktorunuz gözetim altına almıştır zaten ve korkulacak bir durum olsaydı doktorunuz bilgilendirirdi
Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Geçmiş olsun @Sinemdemirdas hanımın gönerisi sizin için faydalı olabilir belki tanışmak da istersiniz
Öncelikle geçmiş olsun. Benimde aynı şekilde kist olduğu söylendi günde 2 tane sigara kullanıyordum bu yüzden kendimi suçlu hissediyorum bununla alakası olabilir mi?
@gulcanmentese Hiçbir alakası yok.İlk hamileliğimde banada söylemişlerdi tekrar kontrole gitdiğimde kaybolduğunu söyledi doktorumuz.Kendinizi suçlamayın.İçmeseniz daha iyi elbetde ama 2 tanede çok az yani bi sorun yaratacağını sanmıyorum.Bu arada 2 tane kullanlyorsanız eminim bi gün hiç o 2 taneni bile kullanmayacağınıza.
İnşallah benimde zamanla kaybolur çok üzülüyorum ama Allah’tan gelene yapacak bişey yok