Alt vajinamda kese gözükmedi neden acaba en son ki gebelik beta hcg 1905 ti ve bi hafta snra tekrar gel dedi sağlıklı gebelik dedi ama kese görülmedi yarın tekrar gdcem görülürmü
Çok küçük, görülmemesi normal. Yarın değil birkaç gün bekle öyle git istersen.
Yok hayır ben 22 snde kan verdim gittim 28 yani yarın randevum var gdcem cnm bihafta snra gelin dediler tekrar
15 gün sonra git bence benim beta hcg 4138 çıktı sadece kesem görüldü
Bende bugün karın ultrasonuyla devlet hastanesinde baktırdım kese görünmedi beta takibi yapalım dedi. Beta değerim az önce 12 bin çıktı. Cihazla mı alakalı anlamadım görünmemesini. Moralim bozuldu
Kese göründü mü peki sonra
Beta değerinin yüksekliği ile alakalı değil kese görünmesi benim betam öğrendiğimde 14.562 di görünmedi 6+6 da göründü haftanız küçükse görünmez 6-7 haftalıkken görünür ve kalp atışı duyulur
Benim de öyle oldu haftam küçük ama betam yüksek doktor keseyi göremedi 10 gün sonra çağırdı bende endişelendim baya görülmedi diye nasıl üzüldüm 4+6 haftayım betam 4076
Yani bence de kese görülmesi beta ile değil hafta ile alakalı ama herkes bu değere çoktan görülmesi lazımdı diyerek moralimi bozuyor dün geceden beri ağlıyorum
Sakın ağlama bence çünkü beta ile asla ilgisi yok haftası ile alakalı 6 hafta olunca mutlaka görüceksin üzülme kimseyide dinleme
Ayyy ne güzel söylediniz inşallah allahım nasip eder sağlıkla… sonucu alır almaz size yazacağım inşallah dediğiniz gibi olur
İnşallah canım haber bekliyorum senden
Hcg ile bebek görünümünün bir ilgisi yok hcg sizin salgıladığınız hamilelik hormonu sadece. Son adet tarihinize göre gebeliğinizi hesaplayın. Daha çok küçük mutlaka görürsünüz
Gördük keseyi çok şükürrrr
Gördük keseyi
Hayırlı olsun inşallah