Beta hgc yaptırdım

Kizlar ayin 4dünde beta baktirdım 348.51di bayram falan derken gidemedim hastaneye tahlil vermeye bugun verdim 2 saatte cikacak sizce yukseliş kaç olursa sağliklidir cvp verirseniz cok mutlu olurum

Merhabalar gebeliğiniz hayırlı olsun 2 katına çıkış sağlaması gerekiyor örnek veriyorum 4 gündür test vermediğinizi varsayalım 1000-1100 civarında olması lazım tabi doktorunuz size daha doğrusunu söyler ben kaba bir hesap yaptım :sweat_smile:

Tşk ederim Allah razı olsun umarim saglikli olur ve saglikla ilerlerim daha cikmadi sonucum

Hayırlı olsun benimki 2 günde 3 kat artmıştı ama minimum iki günde iki kat artış oluyor :folded_hands:

350+350=700 700+700=1500 4 günlük bi artış 1500 civarı olması lazım ama tabi bu tahmini bi artık muhtemelen daha yüksek çıkıcaktır 3 bin 4 binlerde

Çıktımı sonucunuz

Çıktı 272 ye düşmüş :cry:serum bağladilar buyuk ultrasyona giricem

Kimyasal gebelik geçiriyorsnz büyük ihtimal düşüşe geçtiğine bakılırsa çok geçmiş olsun rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :palms_up_together::cherry_blossom:

Sakın üzülmeyün ben boş gebelik geçirdim kürtaj oldum kürtaj sonrası 1 hafta sadece ilişkiye girmedik sonra 1 kez adet gördüm ve hemen hamile kaldım yani ekimde falan kürtaj olup 10 Kasımda adet olmuştum 3 aralıkta hamile olduğumu öğrebdim şuan 10 aylık bebişim var. Ve yine hamileyim 3 aylık :see_no_evil_monkey:

Dün yazamadim arkadaşlar kusura bakmayın benim beta 272 cikmisti ben kaltim üniversitenin aciline gittim onlar kadin doguma yonlendirdi baktilar tahlil yaptilar 384 cikmis dedi altan muane ettiler dış gebelik yok dediler beni yolladilar salı günü gel dediler hiç bisey anlamadim sizce ne olabilir bu bu araba maşallah size Rabbim tekrardan kucaginiza almayi nasip etsin

Boş gebelik olabilir ama geç döllenme de olabilir

Gerçekten hiç bisey anlamadim kimyasal olsa yada dış gebelik olsa kanama yada ağrı olmaz mi bende ikiside yok ve bu belirsizlik beni cok yoruyor ve üzüyor

Hemen Olmuyor ben 9. Haftaya kdr beklemiştim 9. Haftada kürtaja gidiceğim günün sabahı kanamam olmuştu

Kese falan görmedilermi hiç yada yolck sac dedikleri bebeğineşini ?

Hiç bişey demediler salı günü tekrar gel dediler o kadar terslerdi ki insan soru soramiyordu bilmiyorum nasil olacak :cry:

En güzeli özele gitmek ya çok ilgileniyorlar ben ilk hamileliğimde hep düşük beta artışı yaşadı hep bebek oluşur diye bekledim ama oluşmadı yanlş htırlmıyorsam 9 10 hafta kadar bekledim en son bir günde 3 özel doktor gezdim hepsi yolck sac bile oluşmamış bu saatten snra oluşmaz dediler ki öyle oldu kürtaja gidiceğim gün düşük yaptım ama yinede kürtaj oldum temizlediler . Kürtajdan sonra 1 kez adet oldum hemen hamile kaldım. İlkinde hamile kaldığımı bilmiyordum folik asit almştım aldıgım gün hamile oldgumu öğrendim. Ama kullanmaya başlamştım ve hiç bırakmadm hemen hamile kaldı şimdi 10 aylık bebişim var 3 aylıkta hemileyim :see_no_evil_monkey:

Parasal sorunum var benim yoksa bende gitmek isterdim özele umarim yarin hayirli haberlr alirim çok tşk ederim cvp verdigin icin

Doğrudur inşallah ya peki elinize hiç ultrosan görüntüsü vermedimi yolck sac varmı yok mu onu bakabilirsiniz eper o oluşursa bebekte genelde oluiuyor

Sac nedir ultrasyon goruntusu de yok malesef

Yolk saç bebeğün eşi kesenin içinde ufak bi nokta olur o oluşmadan bebek oluşmaz ilk o oluşur sonra bebek oluşur