Herkese merhaba.. bir umut ışığı aradığım için buradayım olumsuz deneyimi olanlar vardır ama olumsuz her seyi biliyorum aranızda olumlu deneyimi olan varsa yazabilir mi inanın cok yoruldum.. Son adet tarihim 18 nisan. Normalde 30-35 gün bir regl döngüm var yani çok saati saatine olmam. 20 mayıs da hamile oldugumu 18.98 değerle öğrendim. Beta hcg düzenli artmadı maalesef ama hep artış gösterdi. Düzenli kontrollerime gidiyorum. Bazen 24 saatte bir baktırdım bazen 48 saatte ama özellikle son 2 testtir artış hızı çok düştü.. Su an 422 değerim.. Doktorum son adet tarihin ile süreç saten uyumlu değil geç döllenme dedi kanamam olmadı çok şükür doktorum evet artış yavaş ama artış var su anda takip etmekten baska şansımız yok biraz sakin ol dedi ama öyle şeyler okudum ki dünyam başıma yıkıldı.. Doktor 1 hafta kan verme bu süreçte kanaman olur mu onu takip et dedi progestan verdi. Bugun kahverengi lekelenmem oldu ama doktorum yerleşme de olabilir hemen içini karartma daha cok küçük keseyi göremeyiz zaten dedi şimdi 1 hafta nasıl geçecek bilmiyorum.. Aranızda bu sekilde değerleri düzensiz artan oldu mu .. Olumsuz her seyi biliyorum bir umut olumlu deneyimi olan varmı onun için yazıyorum ..
Keşke 2 günde bir kan aldırsaydın böyle düzenli bi artış olup ol olmadığını anlayamazsın. Atıyorum pti.tesi verdin birdr çarşamba vermen lazımdı anlayabilmen için
Mesela 18 den 2 gün sonra kaça çıktı işte atıyorum 50 çıktı 2 gün sonra 50 olan değer 100 mü oldu kaç oldu bu önemli
48 saatte bir verdiğim değerler bazen %100 oldu son zamanlardaki azaldı.
Ennson verdiğiniz değrr kaçtı mesela benim bildiğim bir süre sonra ilerleme olmuyor
2 günde bi kan verip yükselişini takip etmek daha kolay olurdu. Doktorum her kadının beta yükselişi farklıdır bazısı hızlı yükselirken bazısı daha yavaş ilerler ama önemli olan yükseliyo olmasıdır düşerse sıkıntı demişti. Sende istersen bi beta takibi yapıp içini rahatlat
Yok o kadar yüksek değil duracak kadar 422
Evet onu da yaptım işte dediğim gibi yükseliş çok artmadı.. benim doktorum da evet %60-%100 ideal kitabi bilgidir bizim için ama her hamilelik her süreç farklı işler herseyi bilemeyiz dedi
Benüm mesela ilkinde hep düşük yükseldi 46 ile öğrenmiştim 8 0 90 olması gereken değer 2 gün sonra 73 çıkmıştı 2 gün sonra telrar gittim 123 oldu 2 gün sonra gittim 250 küsür oldu 2 gün sonra gittim 400 küsür oldu düzenli artış yoktu boş kese cıkmıştı mecbur kürtaj olmuştum 8 haftaya kadar beklemiştim belki oluşur diye olmadı zaten kürtaja gidiceğim gün kendiliğinden düştü ama yinede temizlediler o yüzden 2 günde bir olan önemli
Merhaba öncelikle biraz rahatlayıp kendinizi zamana bırakmanızı tavsiye ederim. Yani beklemekten başka şansınız yok pek çok kez gebeliği düşükle sonuçlanan ve sonunda evlat sahibi olmuş bir anne olarak. Bazen çok kurmamak lazım herşeyin hayırlısı demeliyiz. Bebeklerim anne karnında öldükçe ki 6 defa oldu bu her kürtaj sonrası kendimi suçladim ama sonra umursamadım ve inanın stres çok kötü bir şey. Geç döllenme olmuş olabilir kahve rengi lekeyi bırakın ben bildiğiniz kan gördüm ped kullandım. Tabi düşük ilacını kullanıp dinlendim. Umarım azda olsa sizi rahatlatmış olurum
Teşekkür ederim sagolun
O çocuğun bu dünyada yiyecek ekmeği varsa elbet dünyaya gelecek 2 kat ve üzeri her artış da yüzde yüz sağlıklı demek değil bana göre benim 195 480 1200 kusur diye ilerledi iki günde bir sonuç boş gebelikte kese vardı bebek yoktuvdoktorn kürtaj ol dediği günün akşamı kanamam başladı diğer gün düşük yaptm parça kalmıştır diye temizleme yaptılar yani gönlünüzü ferah tutun bol bol dua edin inşallah sonu güzel olsun sağlıkla kucağınıza alın şu an ki yaşadığınz o duyguyu çok iyi anlıyorum yazdıklarınızdan bile tedirginliğinizi hissettim bende geçtim bu yollardan rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Teşekkür ederim allah razı olsun geçmiş olsun
Baska biri yok mu bir umut
Allah gönlünüze göre versın akışına bırakın benimde degerlerim yükselmedi kese göründü bebek yoktu 2 gündür düşük yapıyorum kendılıgınden atıyor vücud ama asla pes etmıyorum bedenim sağlıksız bir şeyi kabul etmiyorum demekki yine deneyeceğim bir anne olarak sanada tavsiyem demekki hamile kalabiliyorsun gönlünü rahat tut canım
Merhaba bende son adet tarihim 20 nisan 9 gün sonra test verdim betahgc 246 çıktı 4 gün sara test cerdim 380 çıktı yani bende de çok artış olmadı. Ve şuan ise 5 gündür kan vermiyorum ama bende ise kahverengi lekelenme oluyor 2 gündür bu normal mi bilmiyorum inşaAllah normaldir ve hamileyimdir yarın doktora gideceğim tekrar bu durumu yaşayanlar bana dönüş yapabilirler mi
Lekenme yerleşme kanaması da olabilir düşük te olabilir benim düşükle sonuçlandı inşallah senın yerleşme kanamasıdır canım
Ilk ayinda senin elinden gelen tek şey kendine iyi bakman en onemlisi de psikolojik olarak iyi olman. O bebeğin ömrü varsa zaten gelecek yoksa zaten senin elinden ne gelir.