Merhaba hanimlar gecen acitigim bir konu vardi tekrardan dile getirmek istiyorum, 15 ocak adet günümdü 14 ocaktan 18 ocaga kadar leke oluo aksamina adet oldum tabi bu sirada test yaptirip pozitif ciktim 2 gunde bir artti 27 ocakta dustu 56 dusmus en yükseldiği degerde 147 ydi… degerim 13 subatta doktora gittim beta degerime bakildi ve hic o deger o gunden beri dusmemis 2 gunde bir kan vericeksin dediler ilk verdigin lab. Vericeksin ki buradaki değerler ile karsilastirilip sonuca gore ilerlycez dedi dun kan verdm 13 subatta degerim 52 ydi dun verdim 73 cikti lekelenmem hala devam ediyor sonrasinda ne olur yasayan var mi …
degerlerin bi dusup bi yukseliyomu 147 diyosun dun vermissin 73 dogrumu anladim
147 olan 22 ocakti 27 ocakta 52 oldu 13 subatta 56 dun verdim 14 subatta 73
Doktor alttan da muayene etti sivi var dedi bu yumurtlamami yoksa dis gebelik mi beta degerle takip edicdz bisey gorunmedi ve 14 ocaktan beri leke ve adet oldum hala boyleyim
canim bildigim kadariyla saglikli gebelik olsa yukselip dusmez bilmiyorum doktora gozukmende fayda var ya guzel duzenli yukselmemis
Benim kimyasal gebelik dediler ama degerim hala dusmedi
Böyle düşüyorsa sağlıksız gebelik diye biliyorum ama en sonda çıkmış alttan muaneyle bakarlar umarım öyle değildir bebek vardır
Biraz daha bekleyin bir kaç gün daha kan verin
Bitki cayi falan ictim en yükselen deger 147ydi …
Evet zaten kimyasal gebelik denildi benim sorunum hala beta degerim sıfırlanmadi