Beta değeri bakar mısınız

Kızlar merhaba

8 Ocak regl başlangıç 12 Ocak bitiş 19-23 arası değerlendirdik

31 ocakta akşam kaset testte silik çizgi gördüm kan verdim beta 15.10 çıktı

2 Şubat tekrar verdim 49.1 çıktı Bugün tekrar verdim 118 çıktı

Öngörülen regl tarihim 4 şubattı 1 gün gecikti gözüküyor sizce beta artışı iyimi tekrar beta ölçtürmelimiyim

1 Beğeni

Bence iyi hiç telaş yapma sürekli ölçturup yorulma da zaten 6. Hafta da keseyide bebeği de görürsünüz

1 Beğeni

Bence yükselmen gayet güzel. Hesapla ve 6. Haftaya randevu al keseyi hatta belki bebeği bile görebilirsiniz biz 5. Haftada alttan ultrasonda bebeği gördük.

1 Beğeni

Hoşgeldiniz aramıza :rainbow: Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon::star_struck:

Bence gayet güzel artışlar, umarım keseyi görürsünüz :pray::blush:

İnşallah çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için ilk gebeliğim çok heyecanlıyım

Merhaba hanimlar sırf meraktan soruyorum suan 20 haftalik gebeyim. Gebeligi ilk öğrendiğimde 4 haftalıkken beta degerim 4300 civarıydı başkalarına sorduğumda 200-300 civari diyoalrdi benimki neden yuksekti acaba bu arada tek gebelik ikiz değil

senin normal bile bence burda betasi 10 bin olan vardi senden daha yuksekleri var canim ama tek gebelik 20 inci haftaya gelmissin artik bosver​:grin::grin: ve ikiz gebelik betayla belli olmaz ultrasonla belli olur

4 haftada 4300 çok yüksek bir değer ama 20 haftalık olmuşsunuz demek ki bir sorun olmamış :slight_smile:

1 Beğeni

Sadece merak genelde iyi tutunduğu veya erken dollenme oldugu icin de yuksek olabiliyormus

Benim 4haftalikken 15bindi

:scream::scream::scream: maşallah :grin:

1 Beğeni