Kizlaaar fikrinize ihtiyacim var civil park yatak siparis verdim ben cok begendim ama aldiktan sonra esim basladi bu ne dandik niye aldin iyi gelmez falan ben iyi gelecegini düşünüyordum civil çünkü ve az para da vermedim 4.000 tl internetten siparis verenler bana akil verebilirmi kararsiz kaldim
Ben elele marka aldım ama civildeki yatakları sonra incelemiştim . Hemen hemrn park yataklar aynı özelliklerdeler . Bence iyi yapmışsın civildeki yatakları ben sonra incelemiştim ama gayet güzeldi eşimde bende beğendik hatta yatağı önceden almasaydık civilden alırdık diye bile konuştuk
Hoffie markasının park yatağını tercih ettim. Gayet güzel
Senin koca benimki gibi yerden kalkmicak derecede agir eşya seviyosa park yatak hafif filan ya ondan dandik gelmistir gozune
Bu erkeklerin beyni nasil çalışıyor hic anlamiyorum bazi konularda asla anlaşamıyoruz benim cok hosume gitti besik ama kendi yüzünden suanda korku icindeyim ya guzel gelmezse diye bana göre de hafif pratik tasinabilir heryere gayet kullanisli
Erkekler anlamazzz bosver onlari. Sen begendinse sorun yok bi sen kullanmiyosun bu yatagi korkma
Bende civilleden aldim henuz kullanmadkm ama hosumuza gitti. Yataga karar vermeden once bir kac yerede baktjm en son onda karar kildik. E bebek teki yataklar dandjk geldi bizede. Zaten bizede kutu halde veriyorlar iyi gelir