Benim yaramaz durmadı teyzoşlar 🤲🏻

Evet canlar Göktuğ paşa geliyor :blue_heart: bol bol dua edin bana şuan hastanedeyim duanıza talibim :palms_up_together:t2::blue_heart::baby:t2:

40 Beğeni

Sen ne durumdasın Leyla abla, ağrın sızın var mı?

1 Beğeni

Belim ağrıyor ağrım buraya gelince kesildi nst de çıkıyor ağrı bakalım hemşirem çok iyi suni sancı vermicem sabaha kadar gelmesi için bekleyelim olmadı öyle veririz dedi

2 Beğeni

İyi ne güzel hemşirenin iyi olmasına çok sevindim​:smiling_face::smiling_face: sende zaten suni sancı istemiyordun kendi kendine fırtlat inşallah Göktuğ Paşayı :palms_up_together:t2::palms_up_together:t2::palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Ya aklıma geldi biliyor musun Allah yardımcın olsun sağ sağlim sağlıkla al kucağına inşallah :palms_up_together:

1 Beğeni

Allah yardımcın olsun sağlıkla gelsin Göktuğ paşa inşallah :palms_up_together:

1 Beğeni

Rabbim bir avazda doğurmayı nasip etsin inşallah :smiling_face: sağlıcakla alın bebeğinizi kucağınıza :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Rabbim yardımcınız olur sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah gece boyu dua edeceğim size ve bebeğinize :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: :palms_up_together::palms_up_together:

1 Beğeni

Allah yardımcın olsun canım :pray:t2::nazar_amulet: dualarım seninle .

Sağlıkla gelsin paşa

1 Beğeni

yaaaa allah yardimcin olsun tek avazda dogur insallah bizi habersiz birakma​:blue_heart::blue_heart:

1 Beğeni

Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah canım Allah bir sancı da kurtarsın :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

1 Beğeni

Canım Allah yardımcın olsun Dualarım seninle Rabbim bir avazda kurtarsın… :blue_heart::nazar_amulet::palms_up_together:t4:

1 Beğeni

Sağ salim kucağına alirisin insalhh canim bı avazda kurtul :pray:

1 Beğeni

Allah yardımcın olsun sağ salim kavuşun inşallah​:heart:

1 Beğeni

Allah yardımcın olsun leylacım hayırlısıyla olsun inşallah :palms_up_together::two_hearts: daha vardı sanki senin ne kadar erken gelecek bebiş

1 Beğeni

Abla nasil sancilsrin benimde sancim var ama evde cekiyorum belim popom kasiklarim agriyor

1 Beğeni

Allah razı olsun canım :two_hearts:

Teşekkür ederim canım benim :two_hearts:

Teşekkür ederim :two_hearts:

1 Beğeni

Allah bin kere razı olsun canım çok sağol :two_hearts:

1 Beğeni