Selam her kese biraz gec yazdim amma simdi iyim Benim guzel kizim 38 hafdasinda oldu biz ayin 17 disi demisdi amma benim minik kizim 14 oldu agrim oldu yuruye bilmirdim bacak aralarim agriyordu sora bana saci geldi ve biz hemen hasdeneye geldik bana bakildi nts edildi sacim cikdi hemen emeliyyata girdim sezaryan oldum veee en buyuk an kizim sesi onun kokusuher seyi unutdurdu bana simdi kizimda bende iyik Sukur kizim 3.400 kl boyu 51 oldu sukur Anne olmak tam farkli bir duyguAllah olmaynlara nasib etsin insallah
Allah analı babalı büyütsün inş cnm hayırlı olsun sağlıkla kucana almak nasip olmus danısı tum hamiş annelere
Ayy Fidancığım gözün aydın, allah analı babalı büyütsün Çok mutlu bir çocuk olsun inşallah Sen nasılsın peki, nasıl hissediyorsun kendini?
Sukur simdi iyim bazen agrilar olur amma normel
Cok sagolun Amin insallah
Tebrikler @Fidan1 ismi ne
Hayırlı olsun canım rabbim analı babalı büyütsün
Gözünüz aydın olsun adaş.Xeyirli,sağlıqlı övlad olsun
Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı olsun darısı başımıza artık
Geçecek inşallah onlar da zamanla şimdi kavuşmanın tadını çıkarın
İsmi Nilay
Amin insallah can
Amin insallah
Evet yaaa
Gözünüz aydın olsun canim.Hayrli evlat Olsun çok şükür sağ salım bebeyine Kovusdun Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah Bizlərdə sağ salım Alalim Yavrularimizi Qucağımiza
Lohusalığın hayırlı olsun Nilay’ın sağlıklı güzel ömrü olsun
Hayırlı evlat olsun inşallah darısı hayırlısıyla sırasını Bekleyenlere bizlerede dua et
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah minik kuşunuz 🩷
@Fidan1 canim gözün aydın lohusaliğin hayırlı olsun Allah anali babalı büyütsün inşallah