Benim minik kuşum dogdu

Selam her kese biraz gec yazdim amma simdi iyim​:blush: Benim guzel kizim 38 hafdasinda oldu biz ayin 17 disi demisdi amma benim minik kizim 14 oldu​:smiling_face_with_three_hearts: agrim oldu yuruye bilmirdim bacak aralarim agriyordu sora bana saci geldi ve biz hemen hasdeneye geldik :face_holding_back_tears:bana bakildi nts edildi sacim cikdi hemen emeliyyata girdim sezaryan oldum veee en buyuk an kizim sesi onun kokusu​:smiling_face_with_three_hearts:her seyi unutdurdu bana simdi kizimda bende iyik Sukur :palms_up_together::smiling_face_with_three_hearts:kizim 3.400 kl boyu 51 oldu sukur :smiling_face_with_three_hearts:Anne olmak tam farkli bir duygu​:palms_up_together::smiling_face_with_three_hearts::kissing_heart:Allah olmaynlara nasib etsin insallah​:palms_up_together::smiling_face_with_three_hearts:

22 Beğeni

Allah analı babalı büyütsün inş cnm hayırlı olsun sağlıkla kucana almak nasip olmus danısı tum hamiş annelere :hugs:

4 Beğeni

Ayy Fidancığım gözün aydın, allah analı babalı büyütsün :heart: Çok mutlu bir çocuk olsun inşallah :cherry_blossom: Sen nasılsın peki, nasıl hissediyorsun kendini?

6 Beğeni

Sukur simdi iyim bazen agrilar olur amma normel

4 Beğeni

Cok sagolun Amin insallah

3 Beğeni

Tebrikler @Fidan1 :pray:ismi ne

2 Beğeni

Hayırlı olsun canım rabbim analı babalı büyütsün :white_heart:

2 Beğeni

Gözünüz aydın olsun adaş.Xeyirli,sağlıqlı övlad olsun​:rose::heart_eyes::heart:

2 Beğeni

Allah analı babalı büyütsün inşallah :palms_up_together::rose: hayırlı olsun :hugs: darısı başımıza artık :heart_eyes:

2 Beğeni

Geçecek inşallah onlar da zamanla​:smiling_face_with_three_hearts: şimdi kavuşmanın tadını çıkarın​:heart:

2 Beğeni

İsmi Nilay​:smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:

4 Beğeni

Amin insallah can​:smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:

3 Beğeni

Amin insallah​:smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:

3 Beğeni

Evet yaaa​:smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:

2 Beğeni

Gözünüz aydın olsun canim.Hayrli evlat Olsun çok şükür sağ salım bebeyine Kovusdun Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah Bizlərdə sağ salım Alalim Yavrularimizi Qucağımiza

3 Beğeni

Lohusalığın hayırlı olsun :bouquet: Nilay’ın sağlıklı güzel ömrü olsun :palms_up_together:t2::palms_up_together:t2:

2 Beğeni

Hayırlı evlat olsun inşallah :two_hearts::two_hearts: darısı hayırlısıyla sırasını Bekleyenlere bizlerede dua et

2 Beğeni

Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah minik kuşunuz :blush:🩷

2 Beğeni

@Fidan1 canim gözün aydın lohusaliğin hayırlı olsun Allah anali babalı büyütsün inşallah :heart_eyes::heart::palms_up_together:t3:

3 Beğeni