Bende elendim kizlar

Slm arkadaşlar 29. Haftamdn beri sancilarim vardi birde varislerim en buyuk sıkıntım dun karnimdaki sertlik icin geldim acil sezeryana alindim zaten sezeryan olcktim varislerimden dolayi 33.haftamda ciger geliştirici igne yapılmısti dun aksam 35+6 haftalik sezeryan dogumm gercklesti cok sukur sezeryandn sonra agri sanci cok kotuydu ama buna şükür Rabbım herkesi kurtrsn sag salim kucağınıza almayi nasip etsin

3 Beğeni

@Konyali sende bebişin de sağlıklısınız ya önemli olan o geçmiş olsun doğumun ve lohusalığın hayırlı olsun gözünüz aydın bebişinizi sağlıkla büyütmek nasip olsun :palms_up_together:t2::bouquet:

1 Beğeni

Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah

1 Beğeni

Geçmiş olsun gözünuz aydın bebek kuveze girdimi acaba

1 Beğeni

@Konyali Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin hayırlı olsun :hugs::wink: durumu nasıl bebişin

1 Beğeni

Cok teşekkür ederim bebisim iyi sukir ciğerler geliştirici igne yapildigi icin sukur kuveze girmedi bin sukur

2 Beğeni

Yahu ben ne. Zaman dogurucam​:face_with_head_bandage::smirk:

1 Beğeni

Sen daha dur :face_with_hand_over_mouth: tombalak olunca doğurursun artık ilk mi senin

He ilk çocuk benimki

1 Beğeni

Doğurdunmu kız senn

Hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah :hibiscus:

Ben mi canim

Ahahahha. Bi bize gelmedi sıra ya :grinning:

Rabbim hepinizi kurtarsn ins 2 normal dogumdn sonra ilk sezeryan öldüm valla normal doguma kurban olayim mecburi sezeryan olduk ama kesinlikle onermm Rabbim herkesin yardmcisi olsn kurtarsn

2 Beğeni

Nts de ne sancı ne aggri ne bişi 38+3 olmuşum 3700 oldu 42 ye kadar yol varmış anam 40 bulsam dört kiloyu geçer napicam taş taşıyorum sanki ya yürümek zor uyumak zor

1 Beğeni

Ben bugün gittim çatıya aldı. Henüz dogum kanalına girmemis bas gelisli. 39 doldurdum. Bir hafta daha verdi normal istedigim icin. Sadece ödemlerim var. Ödemden dolayi viraz zor olabilir dedi. Açılma hic yokmus. Birazda canım yandı çatı muayenesinde. Önemli olan sezeryan olma ihtimali. Iyilesme sureci beni korkutan. Son bir hafta acilma vs oldu oldu olmadı sezeryana alacak. 40.haftada. Normal istedigim icin biraz moralim bozuldu ama sağlıklı olsun da ne yapalim. Onca gareket yaptım hurma yedim cok yürümesemde merdiven inip çıktım kendimce biseyler yaptım ama hala yukarda bebek. Insallah kanala iner son bir haftada. Hersey gönlümüzce olsun. Suan 3500 gr bebegim. Haftaya ne olur bilmem. Bende durumlar bu

Allah bağışlasın. Sana da şifalar versin…

1 Beğeni

Benim de aşırı varislerim var. Aceba bende mi o hafta da sezaryen olacam.şimdi 32+ 4 haftalığım.

1 Beğeni

Vücut illaki ödem varis yapıyor. Benim normalde hamile degilken de kilom boyuma göre fazlaydı. O yüzden biraz böyle oldu sanırım. Ama son bir haftada biseyler degisebilir diye umuyorum. Pes etmeyecegim hareketlere ve yürüyüşlere devam . Olmazsa da nasip artık

Rahmimdeki varis hmn çekildi ama bacagima bihti yapti kitledi kaldim ilk yuruyusu yapmk bnm cok cok zor oldu ameliyat bni yoasi ayagimin kitlenmsi yordu herkesin farkli hikayesi vardr Rabbim kimseyi o yolda birakmsn 5. Gunum cok sukur kendi isimi yapiom ama bacagim simdilik boyle kaldi 1 aylik bi tedavi onedri sonuc ne olur bilmm