Bende doğum yaptım

Kızlar 1 Ekim doğum yapacaktım ama anı den ameliyat a alındım bende aranızdan ayrıldım.allah herkese yardım etsin

5 Beğeni

Bebeğim 2 kilo doğdu Allah a şükürler olsun kuveze alınmadı

2 Beğeni

Lohusalığın hayırlı olsun cnm :hugs:

Teşekkür ederim

Kac haftalık cnm geçmiş olsn gözünüz aydın

Lohusaliginiz hayırlı olsun. Sağlıcakla büyütün bebeginizi insallah. Darısı ben ve benim gibi bekleyenlerin basina insallah. Bir an önce bizde kavusuruz​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah :palms_up_together:

Geçmiş olsun Rabb’im analı babalı büyütsün inşallah gözünüz aydın olsun canım​:heart:

37+5 haftalık

Amin Allah razı olsun

1 Beğeni

Gözünüz aydın hayırlı olsun darısı başımıza

@Zehr doğumun ve lohusalığın hayırlı olsun gözünüz aydın bebişinizi sağlıkla büyütmek nasip olsun :bouquet: Serüvene #mucizebebek uygulamasından devam :hugs:

Oy maşallah çok şükür hayırlı olsun sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allah gözünüz aydın :smiling_face_with_three_hearts:

Kilosu baya azmış canım geçmiş olsun

Hayırlı olsun çok şükür ki sağlıklısınız küveze girmemiş Allah herkese sağlıklı doğum nasip etsin :smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:

1 Beğeni

Ne oldu da aniden alındınız Hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla büyütün yavrunuzu

Pazar günü kandegerlerim düşüktu kan verilmesi için hastane ye gittim yatış falan yapıldı nst ye bağlandım ilkinde birşey yoktu ikinci nst de hemşire geldi acil ameliyat dedi en son saat kaçta ne yediğimi sordu ona rağmen aldılar.

1 Beğeni

Çok şükür şuan ikimizde evdeyiz

1 Beğeni

Çok şükür Sağlıcakla güle güle büyütün inşallah yavrunuzu