Ben geldimmmm :)) 5 ocak oğlum geliyor :)

Selam kizlar simdi kontrolden geldim bebegin suyu normale dönmüş şükürler olsun :)) 3050gr da olmuşuz :slight_smile: nst de sancilarimda normal :slight_smile: vee dogum 5 ocak :)) hersey yolunda elhamdullillah :)) nasil mutluyum bilemezsiniz gecen hafta biraz korkmustuk ama hersey yoluna girmis Dogum fotocu doguma da girebilcek birazdan anestezi doktoruyla gorusucem bi o kaldi şuan haber vereyim dedim nasil pozitifim suan anlatamam size :))

14 Beğeni

Çok sevindim hadi hayırlısı, inşallah her şey istediğin gibi olur :blue_heart:

2 Beğeni

Tesekkur ederim :slight_smile:

@Cansu @NURAN @Mucizebebek2023 @Sevane

1 Beğeni

Gözün aydın canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim :heart::hugs::rose:

1 Beğeni

Amin canimmm tesekkur ederim :slight_smile:

Sağlıkla gelsin minik kuş :heart_eyes::pray:

Gözünüz aydın çok sevindim çok güzel rahat bir doğum olur inşallah :sparkles::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Güzün aydın sağlıkla gelsin inşallah darısı bize inşallah

1 Beğeni

Oyyy hoşgeliyor minik kuşumuzz :heart_eyes: sağlıcakla en güzel şekilde kucağına all inşallahhh güzel bir hikayen olsun dilerim heycanla bekliyoruz Rabbim yardımcın olsuunnn :two_hearts::two_hearts:

1 Beğeni

Amin canim aminn :))

1 Beğeni

Gelsin valla heyecan dorukta gecen haftaki halimle bu haftaki halim arasinda dağlar kadar fark var :slight_smile:

1 Beğeni

Amin insallah korkularimi yenebilirim insallah :sweat_smile:

Amin canim hepimizin saglikla kucagimiza alalim :))

1 Beğeni

Geliyor valla gelmekte olan guzel dileklerin icin tesekkur ederim birbirimizi tanimadan bukadar guzel dileklerde bulunmak müthiş bisey iyi ki varsiniz :))) dogum hikayemi tabiiki paylasirim :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Çok güzel haber bu şimdi yavrunu beklemek kaldı geriye Sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin Allah :heart::palms_up_together:

1 Beğeni

Sende iyiki varsınn :revolving_hearts: biz bir aileyiz ne zaman istersen burdayız hep destek tam destek :smiling_face::smiling_face:

1 Beğeni

Çok şükür, çok sevindim :smiling_face_with_three_hearts::heart::tada:

Sağlıkla gelsin yavrucuk :star_struck:

2 Beğeni

Amin canim :kissing_heart::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Valla nuran bugun sabah o haberleri alana kadar neler cektim sıkıntıdan sancilandim valla erkenden alicaz diyecek diye :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni