Selam kizlar simdi kontrolden geldim bebegin suyu normale dönmüş şükürler olsun :)) 3050gr da olmuşuz nst de sancilarimda normal vee dogum 5 ocak :)) hersey yolunda elhamdullillah :)) nasil mutluyum bilemezsiniz gecen hafta biraz korkmustuk ama hersey yoluna girmis Dogum fotocu doguma da girebilcek birazdan anestezi doktoruyla gorusucem bi o kaldi şuan haber vereyim dedim nasil pozitifim suan anlatamam size :))
Çok sevindim hadi hayırlısı, inşallah her şey istediğin gibi olur
Tesekkur ederim
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Amin canimmm tesekkur ederim
Sağlıkla gelsin minik kuş
Gözünüz aydın çok sevindim çok güzel rahat bir doğum olur inşallah
Güzün aydın sağlıkla gelsin inşallah darısı bize inşallah
Oyyy hoşgeliyor minik kuşumuzz sağlıcakla en güzel şekilde kucağına all inşallahhh güzel bir hikayen olsun dilerim heycanla bekliyoruz Rabbim yardımcın olsuunnn
Amin canim aminn :))
Gelsin valla heyecan dorukta gecen haftaki halimle bu haftaki halim arasinda dağlar kadar fark var
Amin insallah korkularimi yenebilirim insallah
Amin canim hepimizin saglikla kucagimiza alalim :))
Geliyor valla gelmekte olan guzel dileklerin icin tesekkur ederim birbirimizi tanimadan bukadar guzel dileklerde bulunmak müthiş bisey iyi ki varsiniz :))) dogum hikayemi tabiiki paylasirim
Çok güzel haber bu şimdi yavrunu beklemek kaldı geriye Sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin Allah
Sende iyiki varsınn biz bir aileyiz ne zaman istersen burdayız hep destek tam destek
Çok şükür, çok sevindim
Sağlıkla gelsin yavrucuk
Amin canim
Valla nuran bugun sabah o haberleri alana kadar neler cektim sıkıntıdan sancilandim valla erkenden alicaz diyecek diye