Ben de elendim kızçeler 🥹

Dün planlı sezeryan ile pamuk oğluma kavuştum kızlar. Öyle mis gibi kokuyor ki, öyle yumuşacık ki anlatamam. Öptükçe öptüm sarıldıkça sarıldım​:heart::heart_on_fire: maşallah pek akıllı çıktı benim sarı kuşum. Acıkınca mırıldanıyor karnı doyunca susuyor. :heart_eyes::heart_on_fire: Saçları altın sarısı kendisi tombik ısırmamak için kendimi zor tutuyorum. Annelik hem sancılı hem de çok güzel bir hismiş. Darısı hepinizin başına inşallah :smiling_face_with_three_hearts: hangi doğum şekli olursa olsun rabbim hepinize kolay doğum ve lohusalık nasip etsin :innocent:🩷

17 Beğeni

Maşallah barikAllah :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: Sağlıcakla büyüsün analı babalı inşallah.Lohusalığın güzel geçsin :cherry_blossom:

3 Beğeni

Maşallah gözünüz aydın geçmiş olsun

2 Beğeni

Maşallah alahim analı babalı büyütsün inş hayırlı güzel kaderler yazsin darısı bizlere olssun insallah​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Aaaa doğum mu yaptın hayırlı olsun Rabbım güzel günlerini göstersin :cherry_blossom:

2 Beğeni

Maşallah sübhanallah :nazar_amulet: lohusalıginiz hayırlı olsun canım güle güle büyütün inşallah. Doğum hikayesini merak ettim doğrusu

1 Beğeni

Umarım günüm dolduğunda bu cümleleri kullanmak bana da nasip olur :face_holding_back_tears:

2 Beğeni

Allah anneli babalı büyütsn hayırlı evlat etsin :heart: kaçıncı haftada elendin acaba ya

2 Beğeni

38+4de elendik :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Evet kurtuldum çok şükür darısı tüm hamişlere inşallah :heart:

2 Beğeni

Hayırlı olsun analı babalı büyüsün inşallah. Artık seni bebek takibi için Mucize Bebek uygulamasına transfer edebilriz :cherry_blossom: